15 de gener de 2021 15/1/21

María Tormo peatonalitzarà la Vila de la mà dels veïns

María Tormo peatonalitzarà la Vila de la mà dels veïns - (foto 1)

    María Tormo, candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora, peatonalizará el casc antic de la mà dels veïns. “La participació és fonamental en un projecte com a est i per açò és necessari comptar amb la implicació dels residents i també establir l'ordre de prioritats per a consolidar un projecte que desitja posar en valor aquest projecte singular”.

    La líder del PP a Almassora ha remès una carta personal als residents de l'entorn amb l'objectiu de posar en valor aquest nucli poblacional. “Desitge reivindicar el diàleg i la participació per a garantir el desenvolupament que els residents desitgen. Perquè és evident que la Vila mereix inversió i atenció no solament en moments de festa o fires, sinó al llarg de tot l'any”.

    En opinió de María Tormo, la Vila és una “oportunitat” i com a tal “desig que es pose en valor i que es garantisca el respecte i la convivència que mereixen els residents”. “I aquest projecte no tindria sentit sense la participació i la implicació dels veïns. I per aquest motiu desitge explicar des del primer dia amb les seues consideracions”.

    Perquè, tal com ha assenyalat María Tormo, “la Vila és un símbol del nostre poble i perquè Almassora guanye hem de posar tot de la nostra part per a garantir el respecte, la convivència, la millora de serveis i rehabilitació de l'entorn”. I amb aquest esperit “cal millorar serveis bàsics, com el de la neteja o el de la recollida de brosses. Cal atendre les necessitats en matèria d'il·luminació que segueixen sense ser resoltes. I cal atendre les demandes dels veïns els 365 dies de l'any per a garantir el benestar i la qualitat de vida”. “La que permeta a més invertir en matèria turística i promocionar aquest entorn singular amb circuits que posen en valor la seua bellesa, el seu patrimoni i les singularitats que la converteixen en un espai únic”.

    Pujar