12 de desembre de 2019 12/12/19

María Tormo garanteix neteja per a que passejar per Almassora siga un orgull

María Tormo garanteix neteja per a que passejar per Almassora siga un orgull - (foto 1)

  La pujada d'un 15% de la taxa de brosses que PSPV i Compromís van pactar en 2015 no s'ha traduït en una major neteja. Durant quatre anys, Almassora ha pagat a raó de 200.000 euros anuals més per a una prestació “que hauria de mantenir els carrers nets però que, lamentablement, no ha ocorregut així”.

  María Tormo, candidata del PP a l'alcaldia, s'ha compromès no solament a suspendre la pujada del 15% de les brosses, sinó també a treballar per a garantir “que passejar pel nostre poble siga un orgull”. Des de fa anys, l'estat deficient de la neteja dels carrers s'ha convertit en una crítica generalitzada de la població.

  “Hem vingut a treballar, a cercar solucions, a implementar mesures que resolguen aquesta problemàtica. Perquè els veïns paguen puntualment serveis a través de taxes i reclamen, per dret, que se'ls garantisquen prestacions bàsiques”. Aqueix és l'objectiu, tal com ha considerat María Tormo, “ser capaços de mantenir en condicions òptimes de neteja la nostra via pública. Des de la platja a Santa Quitèria, des dels polígons al casc urbà. Perquè tot el terme municipal és Almassora”.

  María Tormo es compromet a “treballar en equip” per a “prendre mesures que donen solucions als problemes que té el meu poble”. “Crec que la suma d'opinions, les crítiques i les propostes ens fan créixer i millorar. I per açò aposte per escoltar i atendre totes les postures, perquè al final de la suma de criteris obtindrem la millor de les solucions”.

  “El repte és donar resposta als nostres veïns. Ser capaços de garantir un servei tan bàsic com és la neteja. Un objectiu complicat perquè depèn de la conscienciació ciutadana, però no és impossible. Durant la nostra etapa de govern habilitem les brigades de neteja. Van ser suspeses per PSPV i Compromís. Creiem que tot suma i per complicat que siga l'objectiu, units segur que ho aconseguirem”, ha assenyalat la candidata del PP.

  ocultar
  María Tormo garanteix neteja per a que passejar per Almassora siga un orgull
  Pujar