15 de desembre de 2019 15/12/19

María Tormo: “Almassora són les meues sigles i els meus veïns l’únic projecte”

María Tormo: “Almassora són les meues sigles i els meus veïns l’únic projecte” - (foto 1)

  “Almassora són les meues sigles i els meus veïns el meu únic projecte”. Així ha definit María Tormo, candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora, el programa de gestió que lidera “de la mà dels veïns, perquè són ells els que han de fixar les prioritats i els qui estem en política respondre a les seues necessitats”.

  Per a María Tormo, “Almassora és un projecte compartit, és pluralitat i és concòrdia. I crec que quan ens unim aconseguim qualsevol repte que ens plantegem”. En aquest sentit, per a la candidata del PP a l'alcaldia, “és necessari que estiguem units per a aconseguir objectius prioritaris: el col·legi Regina Violant, l'institut Álvaro Falomir, el poliesportiu, l'enderrocament de l'edifici 167 sense contraprestacions o la pantalla verda que reclamen els veïns de la platja”.

  Per a aconseguir-ho, “hem de treballar en equip, no podem crear estructures de govern paral·leles que solament afebleixen al municipi i ens fer perdre ajudes com el milió d'euros que en 2018 no es va aconseguir perquè ni PSPV ni Compromís van sol·licitar les ajudes”. “Cree en l'esforç dels nostres citricultores, que és l'emblema del sacrifici i l'obstinació, i valore la convicció dels nostres esportistes, que per sobre de tot donen el millor de si mateixos per a aconseguir objectius i reptes”.

  María Tormo reivindica “el valor d'els qui es deixen la pell per aconseguir els millors resultats, d'els qui són exemple d'obstinació i convicció, i d'els qui treballen units perquè aqueixa fortalesa permet aconseguir reptes”. “I crec que en el meu poble els veïns esperen que els qui tenim responsabilitats de gestió ens dediquem en cos i ànima a fer-los la vida més fàcil, millorar-los serveis i oferir-los oportunitats. En definitiva, esforçar-nos perquè siguen felices. I aqueixa trobada, el que sorgeix del diàleg i del debat, el que naix de les diferències, és la millor guia que ens pot conduir cap a un futur de prosperitat i creixement, el que desitja el meu poble”, ha assenyalat Tormo.

  ocultar
  María Tormo: “Almassora són les meues sigles i els meus veïns l’únic projecte”
  Pujar