15 de novembre de 2019 15/11/19

Els majors d'Almassora es ‘diplomen’ en manualitats i memòria

Els majors d'Almassora es ‘diplomen’ en manualitats i memòria - (foto 1)

  L'alumnat dels cursos municipals de manualitats i activitats per a treballar la memòria ha clausurat aquest mateix matí una edició en la qual fins a 45 veïnes i veïns de més de 60 anys s'han unit a la iniciativa. Tots ells han arreplegat el diploma que acredita que han completat les activitats de mans de les regidores de Participació Ciutadana i Serveis Socials, Susanna Nicolau i Diana Belliure, respectivament.

  Ha sigut aquesta última qui ha posat en valor aquests cursos com una eina per a “aprendre coses noves, mantenir la ment activa i, a més, relacionar-vos amb altres persones de la vostra edat i fer amics”. Bona prova d'açò és l'edat d'alguns dels assistents, que superen els 80 anys, i el fet que moltes d'aquestes persones repetisquen any rere any en aquestes classes, gratuïtes per als majors.

  Un any més, les dades d'assistència ha sigut “molt positives, ja que hem aconseguit superar la barrera de les 40 persones inscrites igual que en l'anterior edició”, ha assegurat Belliure. L'edil també ha incidit en la bona resposta del veïnat de Corell, en el centre social del qual s'ofereixen aquests cursos des de fa dos anys.

  D'altra banda, el Centre d’Esplai ha acollit les dues sessions setmanals de l'activitat 'Vitamina la ment', en la qual desenvolupen exercicis per a afavorir l'autoestima, dinàmiques de teatre i jocs i exercicis de memòria.  Cada dijous, els majors han assistit les classes de 'Recicla't amb els mans', en les quals realitzen manualitats amb materials reciclats.

  ocultar
  Els majors d'Almassora es ‘diplomen’ en manualitats i memòria
  Pujar