26 de maig de 2020 26/5/20

Llibres a domicili per a persones confinades a Almassora

Llibres a domicili per a persones confinades a Almassora - (foto 1)

  La Biblioteca Municipal d'Almassora obrirà demà amb cita prèvia per a la devolució de material prestat i la nova sol·licitud de llibres i a més sumarà un nou servei de llibres a domicili per a persones confinades a casa. La mesura permetrà l'accés a la lectura als qui, per motius de salut, romanen en els seus domicilis sense poder fer ús del préstec en persona.

  El centre cultural obrirà de 9 a 14 hores amb cita prèvia solo per a retornar i traure llibres, però la sala de lectura romandrà tancada per a complir les mesures de distància social marcades pel Govern. D'aquesta forma, les persones interessades podran reservar l'accés a la biblioteca a través del telèfon en el 964561329 o en el correu electrònic biblioteca@almassora.es, en els quals el personal del departament també oferirà informació i orientació bibliogràfica.

  A causa dels protocols de seguretat establits per a evitar contagis per COVID-19, el material retornat per altres ciutadans haurà de passar un període de quarantena i, per tant, la disponibilitat del fons ha de ser consultada al personal del centre durant la trucada per a la sol·licitud de cita prèvia.

  Per a poder consultar els fons de la biblioteca d'Almassora, integrada en la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana, la persona interessada haurà d'accedir al catàleg col·lectiu fent clic en http://www.ceice.gva.es/va/web/xlpv i, en cas que preferisca el servei de préstec de llibres electrònics, pot accedir amb el carnet de la xarxa.

  L'usuari/a és el número de lector/a (sense la lletra L que apareix impresa en el carnet) i la contrasenya és el ‘password’ del lector/a. Aquesta contrasenya s'encripta i no es pot veure, però es pot canviar. Els ciutadans/es també ho poden recuperar des del catàleg de la xarxa clicant en Has oblidat la teua contrasenya? https://comunitatvalenciana.ebiblio.es/

  Pujar