9 de juliol de 2020 9/7/20

El Rei Lleó rugirà en la platja d'Almassora aquest estiu

El Rei Lleó rugirà en la platja d'Almassora aquest estiu - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Rei Lleó rugirà en la platja d'Almassora aquest estiu - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Almassora ha confirmat la representació del reeixit musical El Rei Lleó per a aquest estiu com una de les propostes més destacades de la programació estival 'Viu l'Estiu,Viu la Mar', impulsada per la Regidoria de Platges i Turisme. L'accés a l'espectacle serà gratuït, amb el que el consistori pretén "donar a conèixer la nostra oferta cultural als visitants i acostar una obra de qualitat com aquesta al públic local", ha assenyalat l'edil d'ambdues àrees, Amaya Gómez.

  Així doncs, el pròxim 14 de juliol, la companyia Onbeat desplegarà l'espectacular muntatge de l'adaptació 'De Simba a Kiara, el Tribut' al costat del Roser del Mar, en el districte marítim d'Almassora. Amb un impressionant posada en escena i una desena d'actors en constant rotació sobre l'escenari, aquesta representació té en la interacció amb el públic una de les seues principals bases a l'hora d'entretenir a xicotets i majors per igual.

  Un dels elements més cridaners de la posada en escena serà la presència en l'escenari d'una girafa de més de tres metres d'altura, que compartirà protagonisme amb un elenc que transportarà al públic a la sabana gràcies a un cuidat vestuari. Temes com 'Hakuna Matata, 'El Cicle Sense Fi' o 'Vaig a ser Rei Lleó' ressonaran en la platja d'Almassora en una nit que servirà per a recordar les cançons més populars de les pel·lícules El Rei Lleó 1, 2 i 3 de la factoria Disney.

  Al capdavant de l'espectacle està l'actor i director John Varo, un dels protagonistes del musical Mamma Mia. El tribut d'Onbeat ha completat temporada en la Gran Via de Madrid, on ha tingut un gran èxit de públic i on s'ha definit com una de les millors adaptacions per al públic familiar.

  Cal destacar que aquest concert serà un dels plats fort de la programació estival a Almassora, en la qual "tots els caps de setmana, residents i visitants podran gaudir d'activitats de familiars i d'oci", segons ha avançat l'edil Gómez. El consistori donarà a conèixer el cartell definitiu d'actes i activitats, que s'estendran fins a mitjan setembre, en els pròxims dies.

  Invitacions, a partir de l'1 de juliol

  L'Ajuntament d'Almassora reservarà aproximadament mig miler de butaques per al públic que vulga gaudir assegut de l'espectacle. Per a disposar d'aquestes places serà necessari arreplegar les invitacions que distribuirà el departament de Platges a partir del pròxim 1 de juliol en la pròpia casa consistorial.

  Pujar