13 de desembre de 2019 13/12/19

El ‘Dia de l’Infant’ omplirà la platja d'Almassora d'activitats familiars

El ‘Dia de l’Infant’ omplirà la platja d'Almassora d'activitats familiars - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El ‘Dia de l’Infant’ omplirà la platja d'Almassora d'activitats familiars - (foto 2)

  La celebració del 'Dia de l'Infant' en la platja d'Almassora demà dissabte estarà carregada d'activitats culturals i lúdiques perquè xicotetes, xicotets i majors gaudisquen per igual de la jornada. "Moltes famílies necessiten idees per a entretenir a les xiquetes i xiquets a l'estiu i totes les propostes que hem preparat estan pensades perquè ocupen tot el dia sense moure's d'Almassora", ha assegurat la regidora de Turisme i Platges, Amaya Gómez.

  L'activitat més atractiva d'aquest 'Dia de l'Infant' serà la festa aquàtica formada per sis atraccions inflables que la Regidoria de Turisme i Platges instal·larà en el parc de Tramuntana i en les quals podran accedir menors de 4 a 17 anys. L'entrada al recinte s'obrirà a les 11.00 hores i les atraccions estaran disponibles fins a les 13.00 hores. En horari de vesprada, l'activitat serà de 16.00 a 20.00 hores, un període en el qual el públic podra endinsar-se en els castells inflables, pistes americanes, un tobogan horitzontal aquàtic i les altres atraccions disponibles.

  Per a completar la programació de la jornada el parc de Pitillo acollirà una classe de botes de rebot a partir de les 10.30 hores i la biblioteca del Pla de la Torre celebrarà el taller 'Els llibres que fan crèixer els nostres infants', impartit per la pedagoga Anna Cantavella Juan a partir de les 11.00 hores. Les persones assistents a aquesta sessió, la qual està oberta a xicotets a partir de sis anys i dirigida a pares i mares, aprendran a acompanyar a xiquetes i xiquets en el procés de lectura.

  A la nit, el cinema d'estiu projectarà la pel·lícula 'Boonie Bears: el gran secret' per a aquells que encara conserven forces. El passe començarà a les 22.30 hores i serà la primera de les quatre sessions previstes per a tots els dissabtes del mes d'agost en la platja de Benafelí.

  Tal com ha recordat la regidora de Cultura, Isladis Falcó, la programació no cessa durant el mes d'agost i el cinema tornarà a Santa Quitèria cada dimecres amb títols com 'Paddington', 'La Lego Ninjaco' y 'Tu Mejor Amigo'. Falcó també ha destacat també que el concert d'Ana M.ª Archilés del pròxim 24 d'agost en l'ermita de Sant Joan tancarà el cicle 'Concerts als ermites'.

  Així mateix, el servei de ludoteca estarà disponible durant tot el mes en els centres de Benafelí (dimarts i dijous en horari de matí i dilluns, dimecres i divendres en horari de vesprada), en Pla de la Torre (dimarts i dijous a la vesprada) i en Santa Quitèria (cada dilluns, dimecres i divendres al matí).

  ocultar
  El ‘Dia de l’Infant’ omplirà la platja d'Almassora d'activitats familiars
  Pujar