26 de setembre de 2020 26/9/20

'L'hora de tardor' obri el dissabte els tallers de Darremur Orgànic

'L'hora de tardor' obri el dissabte els tallers de Darremur Orgànic - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  'L'hora de tardor' obri el dissabte els tallers de Darremur Orgànic - (foto 2)
  'L'hora de tardor' obri el dissabte els tallers de Darremur Orgànic - (foto 3)

  L'Ajuntament d'Almassora iniciarà aquest dissabte la seua programació infantil de Medi ambient en l'espai Darremur Orgànic amb un taller per a aprendre a crear horts urbans de tardor. Per a participar en la classe pràctica gratuïta, que s'estendrà d'11 a 13 hores, és necessària la inscripció en el correu enaccio@almassora.es. Tots els assistents rebran un esmorzar saludable durant l'activitat.

  La regidora de Medi ambient, María José Tormo, ha avançat que en aquesta ocasió el cicle arrancarà amb un taller per a aprendre a crear horts de tardor. "Aprofitarem la conjuntura d'aquesta temporada per a ensenyar als més xicotets a sembrar, abonar i regar les hortalisses pròpies de la tardor ja siga en un espai a l'ús o en la terrassa o la finestra de casa", segons Tormo. A més, com acostumen els monitors, els participants aprendran a fer compostatge amb els residus orgànics del jardí i la cuina.

  El cicle, que està format per tres activitats, finalitzarà el 15 de desembre. La pròxima activitat prevista és el taller 'Memorgànic', que es desenvoluparà en aquest espai recuperat amb l'objectiu d'ensenyar als xicotets a respectar el medi ambient d'Almassora mentre estimulen la memòria i l'atenció. Els participants podran fer els seus propis jocs i portar-li'ls a casa.

  L'Ajuntament d'Almassora resoldrà la programació de tardor amb 'Bon Nadal ecològic!' el 15 de desembre. En aquesta activitat, els assistents realitzaran adorns i regals nadalencs amb materials naturals i reciclats: postals, figures tradicionals i altres elements decoratius per a portar a casa.

   

  Pujar