21 de gener de 2021 21/1/21

L’Expoentreteniment d’Almassora obri les seues portes hui fins al diumenge 29

L’Expoentreteniment d’Almassora obri les seues portes hui fins al diumenge 29 - (foto 1)
  • Els menors gaudiran de tallers i activitats ambientats en l’espai

MÉS FOTOS
L’Expoentreteniment d’Almassora obri les seues portes hui fins al diumenge 29 - (foto 2)
L’Expoentreteniment d’Almassora obri les seues portes hui fins al diumenge 29 - (foto 3)
L’Expoentreteniment d’Almassora obri les seues portes hui fins al diumenge 29 - (foto 4)

Les famílies d'Almassora poden acudir a l’Expoentreteniment en el Recinte Fester des de hui fins al diumenge 29 de desembre. La Regidoria de Joventut, al costat de l'empresa organitzadora, han decidit ambientar aquestes jornades en l'espai, amb motiu del 50 aniversari de l'arribada de l'ésser humà a la Lluna. Les jornades ocupen els matins i vesprades en horari d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores, amb entrada gratuïta per a tots els públics.

Com a novetat, els menors de 6 a 14 anys, públic al qual va dirigit l’Expoentreteniment, poden realitzar activitats de realitat virtual, de ciència màgica i de robòtica de caràcter infantil, concorde a la temàtica d'aquesta edició. A més, les Ames de casa d'Almassora col·laboren amb la realització i repartiment del berenar per als participants durant cada vesprada a partir de les 17.30 hores.

Els tallers de cuina, treballs manuals, pintacaras, inflables, fórmula 1, futbolí humà, gran diana, xutòmetre, pista americana, contacontes, actuacions musicals i de zumba tornen a ser protagonistes durant els quatre dies que dura l'esdeveniment. Com cada any, el servei de tren per als menors és una realitat, amb horari d'11 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores. Les parades disponibles són el carrer Santa Anna, la plaça Santa Isabel, la parròquia Sant Vicent, el col·legi Errando Vilar, l'avinguda José Ortiz, el carrer Sant Lluís, la plaça Doctor Fleming i l'arribada al Recinte Fester.

La regidora de Joventut, María Luis Renau, ha volgut agrair a totes les associacions,  regidories i a l'empresa organitzadora la seua col·laboració amb aquest esdeveniment. “L’Expoentreteniment és una de les activitats que més públic infantil mou cada any. Per això, vull agrair que tantes associacions i organismes ens ajuden perquè cada edició siga especial i diferent i les famílies d'Almassora al complet gaudisquen d'aquesta jornada”.

Cal recordar que durant l'horari de la’Expoentreteniment, els veïns d'Almassora poden acostar-se a l'arbre de la solidaritat de la carpa per a depositar joguets en bon estat a benefici de Càritas.

Pujar