26 de novembre de 2020 26/11/20

L'Escola d'Estiu més multitudinària d'Almassora tanca les seues portes després d'un mes d'activitat

L'Escola d'Estiu més multitudinària d'Almassora tanca les seues portes després d'un mes d'activitat - (foto 1)
  • El col·legi Germans Ochando acomiada als 186 alumnes participants

L'Escola d'Estiu més multitudinària d'Almassora ha tancat les seues portes aquest matí en el col·legi Germans Ochando. L'últim grup dels 186 alumnes matriculats en aquesta proposta educativa s'ha acomiadat dels seus companys i monitors després d'un mes d'activitats programades per a ajudar a les famílies a conciliar la vida laboral amb les vacances dels menuts.

La regidora d'Educació d'Almassora, María José Tormo, ha visitat el centre per a agrair als treballadors la seua dedicació en aquest projecte que va batre totes les previsions en registrar 186 sol·licituds, 33 més que el passat estiu, i que va portar a l'equip de govern a ampliar en 14.000 euros el projecte per a les 66 famílies que es van quedar en llista d'espera. Així, es van cobrir les 10 places per a alumnes d'entre 2 i 3 anys i altres 176 matrícules, enfront de les 110 previstes inicialment, per a la franja de 3 a 12 anys.

Tots ells han participat en el programa “English adventures”, impartit totalment en anglès i basat en jocs, esports i excursions, a més d'activitats que s'han desenvolupat en l'aula en les hores de més calor. La localitat ha mantingut el preu de l'any passat (70 euros per quinzena) malgrat l'increment de l'oferta educativa. Bona part dels assistents ha reservat plaça de menjador per 24 euros, un suplement que ha permès a les famílies estendre la jornada entre les 14 i les 16 hores.
La regidora d'Educació ha avançat que la iniciativa es repetirà a causa de l'èxit registrat aquest estiu. “Moltes famílies ens han felicitat pel resultat del programa d'estiu, una experiència divertida per als xicotets i una alternativa per als pares que no tenen vacances”, ha expressat Tormo.

Pujar