30 de setembre de 2020 30/9/20

El PP lamenta que el PSPV es plegue a Compromís e impose el su veto a la bandera d'Espanya

El PP lamenta que el PSPV es plegue a Compromís e impose el su veto a la bandera d'Espanya - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP lamenta que el PSPV es plegue a Compromís e impose el su veto a la bandera d'Espanya - (foto 2)
  El PP lamenta que el PSPV es plegue a Compromís e impose el su veto a la bandera d'Espanya - (foto 3)
  El PP lamenta que el PSPV es plegue a Compromís e impose el su veto a la bandera d'Espanya - (foto 4)

  El múscul que Compromís ha exhibit penjant de la façana del consistori banderes i símbols no s'ha traduït, avui 12 d'octubre, Festa Nacional, en la col·locació de la bandera d'Espanya en l'edifici consistorial. “Estem d'acord a defensar colors i símbols. Ho vam fer per a demostrar el nostre recolzament en la lluita contra el càncer, en la defensa del col·lectiu de Lesbianes, Gais, Bisexuals i persones Transgènere (LGBT), i haguérem preferit que aquest passat 9 d'octubre s'exhibira la Real Senyera, que identifica al poble valencià, en lloc de la cuatribarrada”.

  Per aquest motiu, “no entenem com si el PSPV ha permès a Compromís, al que ha donat l'alcaldia, que prenga la façana del consistori per a defensar com a institució moviments socials i festejos identitaris, no li exigisca ara el mateix tracte per a celebrar el Dia de la Festa Nacional”. Aplicant aquest mateix criteri, “exhibint símbols i banderes, entenem que el dia 12 d'octubre, els colors de la bandera d'Espanya també haurien de mostrar-se des del consistori rebent com a mínim el mateix tracte que altres símbols i ensenyes”, ha considerat el regidor i portaveu del PP a Almassora, Luis Martínez.

  Per al Partit Popular, el PSPV “hauria de ser més valent i exigir del seu soci”, al que va decidir fa 15 mesos lliurar-li temporalment l'alcaldia, “que siga coherent i mostre i reivindique els colors de la bandera d'Espanya en la festivitat de la Nació”. “Ens sorprèn que els socialistes, que en les seues sigles es reconeixen espanyols, guarden silenci davant l'exhibició de la cuatribarrada en lloc de la Senyera, i que avui 12 d'octubre tornen a plegar-se al seu soci en lloc d'exigir-li que tinga el mateix tracte per a la bandera d'Espanya”. “Som conscients que el PSPV es juga l'alcaldia a partir del juny vinent. No obstant açò, renunciar als seus principis pel fet de garantir-se el càrrec a partir de l'estiu de 2017 demostra els principis i grau de responsabilitat del PSPV”.

  Pujar