24 de setembre de 2020 24/9/20

PP: “L’alcaldessa segueix sense reunir-se amb l’empresa que realitzarà les obres de regeneració de la platja de Benafeli”

PP: “L’alcaldessa segueix sense reunir-se amb l’empresa que realitzarà les obres de regeneració de la platja de Benafeli” - (foto 1)

  L'alcaldessa d'Almassora, Susanna Nicolau, segueix de braços creuats un mes després que el Ministeri d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi ambient anunciara que s'anaven a reprendre les obres de regeneració de la platja de Benafeli. Així, el portaveu del Partit Popular, Luis Martínez, ha assegurat que “en quant vam conèixer la notícia, exigim a l'alcaldessa de Compromís que es reunira primer amb l'empresa adjudicatària per a fixar els terminis de l'actuació i després amb els veïns per a informar-los sobre quan preveuen començar les obres”.

  “A dia de hui, no s'ha produït cap de les dues trobades. Per tant, els veïns de la platja, a poques setmanes de l'inici de l'estiu, desconeixen què va a succeir amb les obres”, ha assenyalat l'edil.

  Enfront de la passivitat dels dos ajuntaments, el Partit Popular d'Almassora ha posat en valor l'esforç que Costas està realitzant en la platja amb la instal·lació d'una passarel·la elevada entre la platja Mitgera i el Camí Catalans, més la instal·lació d'una tela vegetal per a protegir les dunes en aquesta zona; a més de les obres de regeneració de la platja de Benafeli i els treballs de recuperació de la zona danyada pel temporal de principis d'any. “Mentre el Ministeri treballa incansablement per a adequar la platja d'Almassora, els dos ajuntaments són incapaços de fer l'única cosa que està ara mateix en les seues mans que és alçar el telèfon, demanar una reunió amb l'empresa, fixar els terminis d'inici d'obres i comunicar la decisió als veïns”.

  Per açò, Luis Martínez ha demanat “més agilitat” als dos ajuntaments que ara sembla que estan més pendents del traspàs de poders que de les necessitats i els problemes reals dels veïns.

   

  Pujar