29 de setembre de 2020 29/9/20

Els joves de NNGG Almassora arrepleguen roba per a abrigar als més necessitats

Els joves de NNGG Almassora arrepleguen roba per a abrigar als més necessitats - (foto 1)

    “Tots tenim en el nostre armari prengues que no ens posem. Roba en bon estat que mentre que veiem dia després de dia sense donar-li cap utilitat mentre desenes de famílies d'Almassora podrien aprofitar-la”. Est és l'objectiu que s'ha marcat Noves Generacions d'Almassora, el president de les quals, Javier Comins, realitzarà aquesta setmana una campanya de recollida solidària de roba amb l'objectiu de donar un servei útil a famílies de la localitat que ho necessiten.

    La iniciativa solidària torna a partir dels joves d'Almassora “que considerem que era una bona idea fer una crida a la ciutadania per a arreplegar roba que després lliurarem a veïns que la necessiten a través d'una organització benèfica del poble”. Comins, que presideix NNGG a Almassora, ha posat en valor la mobilització dels joves d'una organització “que pretén motivar i mobilitzar la solidaritat i generositat dels nostres veïns, que es caracteritzen sempre per respondre a aquest tipus de crides”.

    El president de Noves Generacions obrirà demà dilluns la seu del PP entre les 19.00 i les 20.30 hores a tots els veinos que desitgen paraticipar en la campanya. La seu del carrer Les Ànimes tornarà a obrir les seues portes el dijous 29 entre les 18.00 i les 21.00 hores.

    “Esperem que siguen molts els veïns que participen en la iniciativa”. De fet, tal com ha assenyalat Comins, “ja hi ha hagut gent que ens ha preguntat com pot prendre part en la campanya, la qual cosa ens omple d'il·lusió, perquè per xicoteta que és l'aportació el benefici entre els qui més ho necessiten va a ser molt gran”.

    Pujar