18 de setembre de 2020 18/9/20

Jorge Paricio, un almassorí entre els millors corredors de muntanya valencians

Jorge Paricio, un almassorí entre els millors corredors de muntanya valencians - (foto 1)

    El corredor Jorge Paricio ha rebut les felicitacions de la primera tinent d'alcalde d'Almassora, Merche Galí, i el regidor d'Esports, Xavier Trenco, després de quedar entre els nou primers llocs aconseguits per corredors de muntanya valencians en la Ultra Trail de Mont Blanc (UTMB), en la qual va participar el cap de setmana passat. Paricio ha assegurat que “el fet d'haver pogut completar els 170 quilòmetres de la carrera ja és per a mi un premi, donat que aquesta prova és l'equivalent a un mundial en el món del trail running”.

    Amb un temps de 41 hores, 18 minuts i 46 segons de carrera, Paricio ha aconseguit colar-se en la llista dels deu millors corredors valencians, en la qual figuren noms tan destacats com el borriolense Víctor Bernat o els castellonencs Paco Sáez i Paco Piqueres. L'esportista ha agraït el suport dels membres del seu club, Animals de Monte, i de la seua dona i la seua filla, les quals “var estar amb mi durant tota la carrera i em van ajudar a mantenir la fortalesa en els moments més crítics”.

    Galí i Trenco han destacat la fortalesa física i mental que ha demostrat Paricio. Els responsable municipals li han fet lliurament d'un lot de productes promocionals del municipi i l'han animat a seguir competint per a mantenir el nom d'Almassora entre les posicions més altes.

    Pujar