13 de juliol de 2020 13/7/20

PP: "Galí (PSPV) es nega a facilitar l’import que la Generalitat li deu a Almassora"

PP: "Galí (PSPV) es nega a facilitar l’import que la Generalitat li deu a Almassora" - (foto 1)
  • Tormo (PP) lamenta el bloqueig i convida a Ciudadanos a exercir la transparència “en benefici dels veïns” per a no convertir-se en “còmplices de Ximo Puig”

L’alcaldessa d'Almassora, la socialista Merche Galí, ha negat al PP la informació relativa al deute que la Generalitat segueix sense pagar als veïns de la localitat. “Lamentem que els qui garantir transparència exercisquen l'opacitat més absoluta i es dediquen a protegir als seus caps de files en lloc dels seus ciutadans”.

Per a la portaveu del PP en el municipi, María Tormo, “els qui hem sigut triats pels nostres veïns per a exercir càrrecs de responsabilitat pública hauríem de treballar per a defensar els interessos dels nostres veïns”. És un “principi bàsic” que segons Tormo, Galí relega “perquè en realitat l'alcaldessa no desitja destapar el deute que el seu partit manté amb el nostre municipi”.

Per a Tormo, “el primer és Almassora, i si el Consell deu milers d'euros com és el cas a la nostra localitat, no podem ocultar-ho, tenim el dret i l'obligació de conèixer-ho i fer-ho públic”. Perquè, en opinió de la portaveu del PP, “cada veí d'Almassora està sufragant de la seua butxaca serveis i infraestructures que haurien d'estar finançades per un Consell que no paga. I com a càrrecs públics que som, estem ací per a defensar als veïns i a garantir-los els drets, les inversions i les oportunitats que mereixen”.

Des del PP, anem a seguir tendint la mà “per a garantir que Almassora és el primer enfront d'els qui anteposen les seues sigles als veïns”. En aquest sentit, “confiem que Ciutadans exercisca la transparència que els seus socis no apliquen i treballen en benefici d'Almassora, no en còmplices de l'opacitat”.

Pujar