26 de setembre de 2020 26/9/20

La I Fira de caça, pesca, bous i món rural arriba a Almassora aquest cap de setmana

La I Fira de caça, pesca, bous i món rural arriba a Almassora aquest cap de setmana - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La I Fira de caça, pesca, bous i món rural arriba a Almassora aquest cap de setmana - (foto 2)

  Almassora celebrarà aquest cap de setmana la seua I Fira de caça, pesca, bous i món rural en el paratge de l'ermita de Santa Quitèria. L'acte començarà dissabte que ve a les 9.00 hores amb l'arribada dels participants i es tancarà el diumenge a les 16.00 hores després de dues jornades dedicades a la naturalesa. El cicle, organitzat per Gossers Castelló, compta amb el patrocini del Ajuntamiento d'Almassora, la Diputació de Castelló i Caixalmassora.

  Durant aquests dos dies, els aficionats podran gaudir de diversos esdeveniments relacionats amb la caça, la pesca i el món rural; així com la demostració de primers auxilis i reanimació cardiopulmonar a càrrec de Protecció Civil i l'actuació del cantant Manuel Picón. La fira començarà el dissabte amb l'arribada dels participants a les 9.00 hores al paratge de Santa Quitèria. A les 11.00 hores, Picón protagonitzarà la seua primera actuació abans de l'obertura oficial del cicle.

  A continuació, els més xicotets gaudiran d'un tancament infantil, una activitat que també es repeteix any rere any en les festes patronals i que suma adeptes gradualment. A les 14.00 hores tindrà lloc un menjar per a tots els participants en un espai en el qual es reuniran empreses especialitzades en el sector, que comptaran amb expositors per a la venda i promoció dels seus productes. Ja a la vesprada, Manuel Picón tornarà a actuar a les 18.00 hores, poc abans de la clausura de la primera jornada.

  El segon i últim dia de fira començarà amb un esmorzar de pa i porta a les 10.00 hores per als participants reunits en el paratge de Santa Quitèria. Una hora més tard tindrà lloc el lliurament de trofeus patrocinats per la Diputació de Castelló i Caixalmassora, coincidint amb una altra actuació del cantant Manuel Picón.

  Els organitzadors han previst també un tancament infantil en l'última jornada de la fira, a més de les demostracions de primers auxilis i reanimació cardiopulmonar sol·licitades als voluntaris de Protecció Civil a través del Consorci Provincial de Bombers de Castelló. A més, l'Ajuntament patrocinarà una caldereta típica per a tots els participants el repartiment dels quals arrancarà a les 14 hores, de forma simultània a l'última actuació del cantant Manuel Picón. La clausura està programada per a les 16.00 hores.

  Pujar