19 de gener de 2020 19/1/20

Expoentreteniment, la fira infantil i juvenil més esperada arriba a Almassora

Expoentreteniment, la fira infantil i juvenil més esperada arriba a Almassora  - (foto 1)
  • Del dimarts 26 de desembre al divendres 29 es celebra la 25 edició del tradicional esdeveniment nadalenc i familiar

MÉS FOTOS
Expoentreteniment, la fira infantil i juvenil més esperada arriba a Almassora  - (foto 2)

És una de les fires infantils més esperades pels veïns més xicotets d'Almassora -i també pels seus pares. Expoentreteniment2017 es prepara per a obrir les seues portes dimarts que ve 26 de desembre amb una infinitat d'activitats com a tallers, contacontes, teatre, espectacle, ball... En definitiva, tot el que es necessita per a viure un nadal especial amb els més xicotets de la casa.

Des del dimarts i durant quatre dies més (fins al 29 de desembre) els xiquets i joves seran els protagonistes d'aquesta fira que celebra la seua 25 edició en el Recinte Fester d'Almassora. Per a aquesta ocasió especial s'ha preparat una programació completa per a tots els gustos i edats. Així, des dels zero anys, els xiquets podran gaudir de multitud d'activitats, més de cinquanta, que es realitzaran al llarg de les quatre jornades.

El tema central d'aquesta edició seran els trols, un grup de colorits companys que envairan aquest nadal el Recinte Fester d'Almassora. Amb aquesta temàtica, l'esdeveniment infantil i juvenil inclourà una mostra retrospectiva d'imatges i materials que recorrerà els 25 anys d'història de la iniciativa. Trolàndia, Trolaventura i Bergen Town són els regnes en els quals es podran endinsar els xiquets i joves per a descobrir una nova aventura.

Una forma molt especial d'animar el Nadal als més xicotets i fer-ho, a més, amb activitats adaptades segons l'edat. D'aquesta forma, les zones d'activitats estaran dividides per franges d'edat. En la zona de 0 a 3 anys, el públic trobarà opcions com un circuit sensorial, exercicis de psicomotricitat i un espai per a disfressar-se. Els xiquets de fins a 5 anys podran cuinar, practicar robòtica i fer activitats en família en l'àrea de Trollaventura i els majors de 6 anys podran divertir-se amb atraccions com un futbolí humà, una rampa de patinatge i una pista americana, a més de conduir patinets Segway. Pots vore la programació completa a la web de l'Ajuntament.

A més, en aquesta edició s'ha ampliat la programació i s'han inclòs tallers per a treballar valors com la igualtat. Una ocasió única d'aprendre jugant en família. Experiments científics, manualitats amb els trols com a protagonista, zumba, obres de teatre, són solament algunes de les activitats que es podran fer amb els més de 20 monitors que cuidaran del desenvolupament de la fira.

A més, durant els dies que dura la fira, la Regidoria de Joventut posarà a la disposició del públic dos trens que recorreran el municipi i arribaran fins al Recinte Fester. Així mateix, l'autobús urbà ampliarà el seu recorregut per a realitzar una parada especial en aquest mateix punt i el bitllet serà gratuït per als viatgers que vagen a la fira. Des d'aquest dijous es podran arreplegar els tiquets per a l'autobús en l'Ajuntament.

ocultar
Expoentreteniment, la fira infantil i juvenil més esperada arriba a Almassora
Pujar