26 de novembre de 2020 26/11/20

El PP exigirà en Les Corts la inclusió de pressupost per a derribar l’edifici 167

El PP exigirà en Les Corts la inclusió de pressupost per a derribar l’edifici 167 - (foto 1)
  • El diputat autonòmic Luis Martínez lamenta que el PSPV haja rebutjat de forma reiterada les iniciativas del PP per a dotar econòmicament la demolició de l’immoble

MÉS FOTOS
El PP exigirà en Les Corts la inclusió de pressupost per a derribar l’edifici 167 - (foto 2)

El Grup Parlamentari del Partit Popular en Les Corts exigirà al PSPV que reserve partida per a executar l'enderrocament de l'edifici 167. Luis Martínez, diputat autonòmic del PP, ha manifestat la seua intenció de seguir “defensant les demandes dels veïns d'Almassora enfront d'els qui prometen i després incompleixen”.

L'enderrocament d'aquest edifici és una demanda històrica dels veïns d'Almassora. Una reivindicació que va provocar que el PSPV, en plena campanya electoral, prometera la demolició en “juny o juliol”. “Una nova promesa incomplida que ha quedat demostrada no solament perquè l'edifici segueix avui en peus, sinó per les reiterades negatives del PSPV a dotar econòmicament una partida en el Consell per a garantir la demolició”.

En efecte, el Partit Popular ha presentat esmenes en els últims anys reclamant la inclusió de partida per a assegurar l'enderrocament. “En tots els casos han sigut rebutjades”, ha explicat Martínez. L'última, la que es va presentar al novembre de 2018 i que el PSOE, al costat de Compromís i Podemos, van votar en contra.

Des del PP, “anem a seguir exigint al PSOE que en lloc d'enganyar als veïns treballe per a garantir les seues demandes”. “Anem a exigir-ho en Les Corts, on governen els tres mateixos partits que en 2018 van tombar l'esmena als pressupostos. Perquè creiem que els nostres veïns no mereixen que se'ls traïsca d'aquesta manera”.

Per a Martínez, “la demolició de l'edifici 167 és la mostra de la incapacitat manifesta del PSPV”. “Durant anys, la consellera d'Habitatge no va trepitjar Almassora fins que va arribar l'any electoral. I ho va fer per a anunciar una permuta que va revoltar a tot el municipi i a la qual va haver de recular”. En ple maig, “el PSPV va vendre fum quan va anunciar que com a vesprada al juliol es derrocaria. El nostre compromís va a seguir sent el de treballar pel nostre poble, defensant els interessos d'Almassora enfront d'els qui solament veuen les seues sigles. Perquè si estem en política és per a ser útils, protegir als nostres ciutadans i garantir-los la qualitat de vida que assegure prosperitat i desenvolupament”.

Pujar