elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP exigeix els diners per a un passeig marítim a Almassora “que el PSOE malgasta en enderrocaments”

El PP exigeix els diners per a un passeig marítim a Almassora “que el PSOE malgasta en enderrocaments”
  • Tormo (PP) acusa el PSOE de “perdre sis anys sense moure un dit per la platja perquè no hi havia diners i ara, sorprenentment, sí n'hi ha per a derribar Torre la Sal”

“El PSOE porta sis anys dient que no hi ha diners per a la nostra platja, que mereix regeneració i un passeig digne, i no obstant això, ara resulta que sí que n'hi ha per a derrocar les cases de pescadors de Torre la Sal en el terme municipal de Cabanes”.

María Tormo, portaveu del PP a Cabanes, ha qüestionat “la hipocresia d'un PSOE que a Almassora ha governat de la mà de Compromís i Ciutadans, i durant sis anys no ha mogut un sol dit a millorar les condicions de la nostra costa i lluitar per un passeig marítim que per justícia mereix la nostra localitat”.

En efecte, l'última obra que va executar Costas a Almassora ho va fer en un govern del PP. Va ser al març de 2015 quan es van iniciar els treballs topogràfics previs que completarien un projecte de regeneració pel qual el PP havia lluitat des que va culminar la restauració de Pla de la Torre.

En aquests sis anys de govern socialista “hem assistit a la venda de fum. Molta propaganda però cap fet”, ha explicat María Tormo. “I hem exigit per activa i passiva fer passos en favor d'aquest passeig marítim proposant, fins i tot, acudir a Madrid a reivindicar-lo”.

No obstant això, és evident que el PSOE no ha tingut gens d'interés a treballar en aquest objectiu. “La resposta que sempre hem obtingut ha sigut passiva i recolzada en la falta de pressupost”. No hi ha diners, “no n'hi ha hagut mai per a la nostra costa amb governs socialistes, però lamentablement l'esquerra sí que té diners per a executar enderrocaments”. Una absoluta vergonya, tal com considera la portaveu del PP, “que ens fa assistir a situacions tan surrealistes com la que estan patint els propietaris d'una xicoteta vila de pescadors, Torre la Sal, a Cabanes, als qui el PSOE els vol tirar els seus habitatges històrics. Per a protegir la costa, crear passejos marítims com el nostre i defensar el litoral, ni un euro. Per a reduir a rebles el patrimoni històric i singular d'aquesta província, sobra els diners. Lamentable”.

Pujar