26 de maig de 2020 26/5/20

El PP elevarà al ple la seua proposta de Caldera d'Honor 2020 als sanitaris d'Almassora

El PP elevarà al ple la seua proposta de Caldera d'Honor 2020 als sanitaris d'Almassora - (foto 1)
  • “Espanya és el país amb major nombre de contagis entre sanitaris. Exposen la seua vida per a salvar les nostres. Mereixen el màxim reconeixement”, assenyala Blay

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora elevarà al pròxim ple de la corporació la seua proposta per a concedir als sanitaris de la localitat la Caldera d'Honor 2020. La iniciativa, formulada fa més de mig mes, pretén “reconéixer als qui exposen la seua vida per a salvar les nostres”, tal com ha assenyalat Vicente Blay Casino Serra, regidor del PP a Almassora.

La proposta, formulada el passat 22 d'abril, segueix sense resposta per part del PSPV. “Estem convençuts que la iniciativa serà benvinguda i el màxim reconeixement que Almassora concedeix en les seues festes de Santa Quitèria ha de ser per a ells. Posar en valor el treball incansable que aquests professionals presten en el consultori del carrer Sant Pere i que van oferir en el CSI Pío XII, fins que el Consell va tancar les seues portes. Gràcies a ells, molts veïns hui estan vius”.

El PP va formular aquesta iniciativa amb l'objectiu de trobar el “màxim consens en la posada en valor d'un sector professional essencial i vital en aquesta crisi. Crec que tots estem d'acord que són ells els que mereixen enguany la Caldera d'Honor del nostre poble”. Sobretot, perquè tal com ha considerat el regidor, a Espanya el sector sanitari és el que té més morts a tot el món. “No podem més que agrair-los el seu lliurament i vocació i exigir les màximes garanties de protecció i seguretat en l'acompliment del seu treball”.

Des del Partit Popular han tornat a tendir la mà al PSPV al fet que s'unisca a aquesta iniciativa al costat de la resta de la corporació. Hui precisament la patrona d'Almassora, Santa Quitèria, té previst traslladar-se de l'ermita al qual dona nom a la parròquia de la Nativitat. “La fe dels nostres veïns i les mostres de devoció en festes són multitudinàries. I precisament són ells els que cada dia, a les 20.00 hores, ixen a reconéixer aquest esforç als sanitaris. Ara aquest reconeixement popular s'ha de traduir en un emblema únic i molt volgut: la nostra Caldera d'Honor”.

Pujar