26 de febrer de 2020 26/2/20

Més de 20 efectius garantiran les seguretat del derbi entre CD Almazora i el CD Castellón

Més de 20 efectius garantiran les seguretat del derbi entre CD Almazora i el CD Castellón - (foto 1)

  El camp de futbol municipal José Manuel Pesudo es prepara per al derbi que enfrontarà al CD Almazora amb el CD Castellón. El regidor de l'Esports, Xavier Trenco; el comissari cap de la Policia Local, Roberto Verdoy, i el tinent coronel de la Guàrdia Civil a Almassora, Gregorio Prieto, s'han reunit amb el president del club amfitrió, Ramón Broch, per a ultimar els detalls de seguretat de la trobada.

  Així doncs, prop de 20 agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local d'Almassora controlaran el correcte desenvolupament de l'esdeveniment. Així mateix, el consistori sol·licitarà el suport de Protecció Civil i el club local col·laborarà amb la contractació d'ambulàncies i amb personal de seguretat propi que, juntament amb la benemèrita, garantiran el compliment de la normativa a l'interior de l'estadi.

  Per la seua banda, el cos de seguretat local realitzarà tasques de regulació del tràfic i dirigirà els estacionaments de vehicles particulars abans de la trobada. Tal com ha confirmat el CD Almassora, les portes del José Manuel Pesudo s'obriran al públic a les 15.30 hores, una hora i quart abans de l'inici de joc, previst per a les 16.45 de les vesprada.

  "Hem d'agrair la col·laboració prestada de tots els cossos de seguretat de cara al partit, un derbi que desperta un gran interès esportiu", ha manifestat Trenco. El regidor d'Esports d'Almassora desitja que aquest diumenge "regnen la cordialitat i el respecte tant dins com fóra del camp entre dos clubs veïns i amics" i ha posat com a exemple a l'entrenador del Castelló, Sergio Escobar, almassorí de naixement.

  Cal recordar que aquest és el segon xoc futbolístic de la temporada 2017-18 entre els equips de Juan Carlos Beltrán i Escobar. En el primer, disputat en Castalia el passat 13 de setembre, els almassorins es van emportar el partit, un triomf que esperen repetir aquest diumenge a casa davant la seua afició.

  Pujar