4 de desembre de 2020 4/12/20

Una dotzena de negocis locals acosten la campanya de rebaixes a la platja d'Almassora

Una dotzena de negocis locals acosten la campanya de rebaixes a la platja d'Almassora - (foto 1)
  • A la vesprada de compres se sumaran talls de monyo solidaris, un concert del grup 'Adrenalina' i un sopar de 'pa i porta'

MÉS FOTOS
Una dotzena de negocis locals acosten la campanya de rebaixes a la platja d'Almassora - (foto 2)

El districte marítim d'Almassora acollirà aquesta vesprada la segona edició de la Fira Outlet Estiu, organitzada per l'Associació de Professionals i Comerciants d'Almassora (APROCA) en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, dirigida per Roger Beltrán. L'esdeveniment comptarà amb la presència de fins a 12 negocis locals, que oferiran un ampli catàleg de productes tèxtils, de la llar, de decoració, de calçat i de joieria amb rebaixes i descomptes especials.

A l'oferta comercial, Aproca afegirà la musical, amb un concert del grup Adrenalina a partir de les 22.30 hores. A més, la Barberia Ximo realitzarà talls de monyo a benefici de l'entitat juvenil Lluïsos Almassora i, després d'una vesprada de compres, veïns i visitants podran unir-se al sopar de 'pa i porta'.

Amb aquesta iniciativa, els comerciants d'Almassora aspiren a aprofitar l'increment de població de la platja a l'estiu per a promocionar els negocis locals. "Molta gent resideix estacionalment o durant tot l'any en la costa d'Almassora i pretenem donar-los a conèixer el comerç del municipi", va assegurar el secretari d'Aproca, Rafael Gómez, durant la presentació de la fira.

També participen en la fira l'empresa d'esdeveniments Punt i Goma, les sabateries Calçats Ela i Los Zapatitos de Sandra, les tendes de moda Troppa i de roba infantil Ninos i Candela, la joieria artesanal Papilio Creacions, la tenda de decoració Electromar, la firma de tractaments d'aigua Aquahealth, la impremta tèxtil Comercial 98 i la revista local Parlem.

Pujar