26 de setembre de 2020 26/9/20

PP: “Després de dos anys PSPV i Compromís sols s'han dedicat a pujar els fems”

PP: “Després de dos anys PSPV i Compromís sols s'han dedicat a pujar els fems” - (foto 1)

    El Govern Provincial ha aprovat avui per despatx extraordinari el conveni que permetrà finançar l'execució del trinquet municipal d'Almassora amb una subvenció de 200.000 euros. La suma que desemborsa la institució que presideix Javier Moliner "ha de permetre llançar una infraestructura que el PP va deixar projectada i llista per a la seua licitació en 2015 i que, en dos anys de govern dels 'dos ajuntaments' encara no ha aconseguit col·locar la primera pedra".

    Luis Martínez, regidor i portaveu del PP a Almassora, ha celebrat l'acord de la Diputació Provincial a un "conveni singular que injecta 200.000 euros al nostre municipi i que demostra el respatler i suport de la institució a una instal·lació esportiva que permetrà oferir un servei òptim als esportistes i aficionats d'aquesta pràctica esportiva valenciana".

    El PP va impulsar aquesta instal·lació en l'exercici 2014. "Ens reunim amb pilotaris per a conèixer les seues necessitats i decidir la millor ubicació". "I ho vam fer sense pujar ni impostos ni taxes als veïns. És més, rebaixem l'IBI un 24,4% i el IVTM (Impost de Vehicles) un 10%". El projecte es va redactar i es va definir una ubicació "que des d'abril de 2015 va qüestionar Compromís exigint que s'alçara en el Recinte Fester del carrer Sant Pere".

    Dos anys després, "l'únic canvi hagut és que ens han pujat els fems un 15%, fent caixa a costa del contribuent, i han sigut incapaços d'avançar en l'execució d'una obra que finalment subvencionarà la Diputació Provincial". "PSPV i Compromís s'han dedicat a recaptar mentre el trinquet ha passat per tres localitzacions diferents fins a situar-se, finalment, al costat del col·legi Errando Vilar". Des del PP consideren que el trinquet és la millor "imatge del desgovern i descoordinació d'aquests dos partits. PSPV i Compromís van assegurar que rebaixarien el pressupost i finalment ha eixit a licitació per 899.526,48 euros. Una suma que malgrat que es finançarà parcialment per la Diputació i els fons Feder, no va a impedir que en 2018 seguim pagant un 15% més pels fems que des de fa dos anys ens imposen els partits que anaven a rescatar a les persones".

    Pujar