elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: “La desídia de PSPV i Compromís provoca la pèrdua de subvencions del Consell”

PP: “La desídia de PSPV i Compromís provoca la pèrdua de subvencions del Consell”

  "La desídia de PSPV i Compromís ha provocat que Almassora perda centenars de milers d'euros per a millorar i conservar els seus camins rurals". Així ho ha denunciat el Grup Municipal del Partit Popular a Almassora després si es fes pública la resolució de 23 de juliol de 2018 per la qual la Conselleria d'Agricultura emetia el llistat de municipis beneficiats i sol·licituds desestimades per a actuar en la millora de camins rurals.

  Segons aquesta resolució, Almassora no es va presentar enguany a la convocatòria feta pública pel Consell. "Circumstància que demostra que ni a PSPV ni a Compromís els va importar gens ni mica la línia de subvencions, perquè no és que no li l'hagen concedit, és que ni tan sols van preparar la memòria per a sol·licitar els fons".

  Luis Martínez, regidor del PP en l'Ajuntament d'Almassora, lamentava l'abandó i falta de compromís de tots dos partits que ha provocat "que perdem centenars de milers d'euros que hagueren sigut de gran utilitat per a millorar els nostres camins". Per contra, "cap dels dos partits que estan instal·lats en el consistori, ni PSPV ni Compromís, han sigut capaços de concórrer a una convocatòria que haguera sigut de gran utilitat per al nostre municipi".

  Per al portaveu del PP a Almassora, "es constata una vegada més que ni PSPV ni Compromís són capaços de treballar per a aconseguir inversió per al nostre poble. En lloc d'estar vigilants i esforçar-se per a garantir l'arribada de capitals, la seua descoordinació, falta de diàleg i labor en equip provoca que, una vegada més, tornem a perdre oportunitats".

  De fet, tal com han detallat des del PP d'Almassora, "la incapacitat dels 'dos ajuntaments' la pagarem els veïns de la localitat, perquè serem nosaltres, de les nostres butxaques, els que hàgem de finançar les millores de camins rurals perquè ni PSPV ni Compromís han sigut capaços de sol·licitar ajudes públiques".

  Pujar