elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP demana a PSPV i Compromís incentivar als autònoms a través del viver d'empreses

El PP demana a PSPV i Compromís incentivar als autònoms a través del viver d'empreses
  MÉS FOTOS
  El PP demana a PSPV i Compromís incentivar als autònoms a través del viver d'empreses - (foto 2)
  El PP demana a PSPV i Compromís incentivar als autònoms a través del viver d'empreses - (foto 3)

  Almassora complirà aquest mes de novembre tres anys des que la localitat posara en valor i acostara l'activitat dels autònoms de la població a través de la Fira Almaemprèn. L'èxit d'aquella convocatòria va ser liquidat per PSPV i Compromís quan van accedir a l'alcaldia i, des del 13 de juny de 2015, el PP reclama accions que posen en valor i reivindiquen el emprendimiento en el municipi.

  “Creiem que una activitat tan esforçada com la de muntar el teu propi negoci ha de tenir un suport institucional. Ho vam creure i ho vam engegar al novembre de 2014 amb una fira que va resultar ser un èxit”. No obstant açò, “va durar molt poc perquè l'acció política de PSPV i Compromís mai ha anat dirigida a incentivar aquest model”.

  José Claramonte, regidor del PP a Almassora, ha recordat aquesta convocatòria “que hem seguit reivindicant”, al mateix temps que “hem reclamat l'engegada d'un viver d'empreses que segueix sent avui una quimera”. Aquesta iniciativa, també contemplada pel PP en programa electoral, “va provocar una moció que al juny de 2016 que vam presentar als dos partits amb la intenció d'aprofitar la cartera de serveis que oferia Espaitec en la UJI”.

  La mesura va obtenir el 13 de juny en ple el recolzament de PSPV i Compromís. “No obstant açò, aquests suports no s'han traduït en fets, ja que Almassora segueix esperant que s'active aquest conveni de col·laboració que plantejàvem amb l'objectiu d'oferir  els serveis del Parc Científic, Tecnológicoy Empresarial de la UJI als nostres emprenedors”..

  Des del Grup Municipal del Partit Popular, “considerem que s'haurien de fomentar totes aquelles mesures que possibiliten que els nostres futurs empresaris tinguen l'oportunitat d'accedir als serveis de Espaitec”. Accions que “ara vénen recolzades per mesures de suport per part del Govern de Rajoy, amb avantatges a través de deduccions, facilitats a l'hora de conciliar la maternitat i també possibilitat de rebre beneficis fiscals en cas de cura de menors o depenents”. “Desitgem que igual que ha fet el Govern d'Espanya, els governs que van venir a canviar la política promoguen accions que recolzen l'esforç en lloc de liquidar fires i propostes que permetrien posar en valor aquest treball”.

  Pujar