26 de novembre de 2020 26/11/20

El PP demana hissar les banderes a mitja asta en senyal de duel per les víctimes del COVID-19

El PP demana hissar les banderes a mitja asta en senyal de duel per les víctimes del COVID-19 - (foto 1)

  El Partit Popular d'Almassora ha proposat hissar les banderes oficials de l'ajuntament a mitja asta en senyal de duel per les víctimes del coronavirus. La iniciativa té per objecte “mostrar la nostra solidaritat amb els afectats pel COVID-19, el nostre respecte amb les víctimes i el nostre suport i afecte cap als qui han perdut un ser estimat”.

  María Tormo, portaveu del PP a Almassora, ha assenyalat que “ens trobem en un moment d'extrema gravetat, amb una situació de confinament decretada per un estat d'alarma que s'ha prolongat amb mesures excepcionals que reforcen aquest aïllament”. I enmig d'aquest drama “hi ha milers de persones que han mort per una pandèmia i les famílies de la qual no han pogut si més no acompanyar-los”.

  Amb ells, ha assenyalat la regidora, “hem d'estar ara més que mai”. “Amb les seues famílies, que ploren un duel en una situació dramàtica i que volem que sàpien que no estan sols”, ha manifestat la portaveu.

  De fet, aquest gest que el PP planteja adoptar a Almassora, ja s'ha aplicat en altres localitats. Defensat pel president del Partit Popular, Pablo Casado, en el Congrés dels Diputats, la iniciativa ha sigut secundada per ajuntaments de tot signe, independentment del color polític de qui governa. Benicàssim, Vila-real, l'Alcora, Onda, Peníscola, Atzeneta del Maestrat... són només algunes de les localitats que s'han sumat a aquesta iniciativa que “persegueix senzillament mostrar afecte, respecte i solidaritat”.

  Per aquest motiu, “confiem que a Almassora el PSPV i el seu soci de Ciutadans donen suport a aquesta iniciativa. Recolzen un dol que és el de tota Espanya, perquè cada dia són centenars els espanyols que moren per coronavirus i milers els casos positius que es detecten. Estem amb tots ells”, ha afirmat Tormo.

  Pujar