24 de setembre de 2020 24/9/20

El PP demana al Consell que “retorne la inversió del TRAM que connecta amb Castelló”

El PP demana al Consell que “retorne la inversió del TRAM que connecta amb Castelló” - (foto 1)

    El Partit Popular d'Almassora presentarà en el ple d'aquesta setmana una moció per a exigir al Consell que retorne a la província de Castelló el TRAM, un projecte cofinançat pels Fons Europeus previst inicialment per a unir Castelló amb Vila-real, Almassora i Borriana, "que el govern de Ximo Puig i Mónica Oltra s'han portat a València".

    El portaveu popular, Luis Martínez, ha assegurat que "es tracta d'un projecte massa important i de gran envergadura per al futur i el creixement de la nostra província. Per açò, anem a lluitar pel TRAM i perquè el Consell ens retorne alguna cosa que considerem és dels castellonencs".

    Per a l'edil popular que el govern de la Generalitat Valenciana renuncie al TRAM metropolità per a unir Castelló amb Almassora, Vila-real i Borriana "és una molt mala notícia per a Almassora. Per açò, anem a demanar el suport de tots els grups en l'ajuntament que recolzen la nostra moció per a exigir tots junts al Consell perquè per al Partit Popular el TRAM és primordial per al desenvolupament, el creixement i la creació d'ocupació".
    Cal recordar que la consellera d'Obres Públiques, Mª José Salvador, va anunciar al juliol de 2015 que el Consell invertiria 50 milions d'euros en la línia 2 del TRAM. "Dos anys després, aquest projecte ja no és una prioritat per al Consell".

    Pujar