30 de novembre de 2020 30/11/20

El PP demana “als dos ajuntaments” que “no descuiden les seues obligacions a l'agost”

El PP demana “als dos ajuntaments” que “no descuiden les seues obligacions a l'agost” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP demana “als dos ajuntaments” que “no descuiden les seues obligacions a l'agost” - (foto 2)
  El PP demana “als dos ajuntaments” que “no descuiden les seues obligacions a l'agost” - (foto 3)
  El PP demana “als dos ajuntaments” que “no descuiden les seues obligacions a l'agost” - (foto 4)
  El PP demana “als dos ajuntaments” que “no descuiden les seues obligacions a l'agost” - (foto 5)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora s'ha tornat a fer ressò de les protestes ciutadanes per l'absència de socorristes en les torres de vigilància que ja divendres passat en ple va posar de manifest el regidor de la formació, Arturo Soler.

  "Molts veïns de la costa ens han explicat que en les torres de vigilància que hi ha distribuïdes per la costa el servei hi ha franges horàries en les quals no hi ha cap socorrista al càrrec", ha explicat Soler. "Ho vam comentar la passada setmana en ple a la regidora responsable del ram, de Compromís, perquè fóra coneixedora i revisara el contracte que estipula que s'ha de prestar aquest servei de forma obligatòria".

  No obstant açò, ahir dimecres amb bandera roja en el litoral per temporal marítim, es va tornar a donar aquesta mateixa circumstància. "De nou s'ha repetit aquesta situació que ja vam posar en coneixement de tots dos ajuntaments. Creiem que sent dos governs, si un d'ells fa cas omís a aquestes protestes, hauria d'actuar el segon i no descurar les queixes que a nivell veïnal es produeixen sobre un servei que paguem tots els veïns d'Almassora".

  En aquest sentit, des del Partit Popular animen a les dues formacions polítiques que governen Almassora a que actuen. "És necessari que s'organitzen i no descuiden les seues obligacions a l'agost, sobretot perquè encara que és estiu, el servei de salvament i vigilància és bàsic i vital en les nostres platges i si es produeix alguna circumstància que no contempla el contracte, s'ha de revisar i actuar", ha comentat el regidor.

  Des del Grup Municipal del Partit Popular "anem a seguir transmetent als dos ajuntaments les consideracions o queixes que ens fan arribar els veïns amb l'objectiu que es preste un servei òptim als ciutadans". "Creiem que és la nostra obligació, com a representants públics, actuar perquè en el cas que es produïsquen protestes per la prestació d'un servei públic, aquestes siguen ateses i es resolguen. Ho vam fer en ple, però vist que els dos ajuntaments no actuen seguirem insistint".

  Pujar