elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP defensa la sanitat a Almassora “que el PSOE ataca amb el desmantellament de Pío XII”

El PP defensa la sanitat a Almassora “que el PSOE ataca amb el desmantellament de Pío XII”
  • Al gradual tancament d'especialitats se suma ara la suspensió de consultes en un centre mèdic que el PP va crear en 2011 amb serveis que evitaren trasllats

“El PSOE s'ha marcat un objectiu clar: acabar amb els recursos sanitaris a Almassora. I no ho permetrem”. Així de contundent s'ha mostrat la portaveu del PP en la localitat, María Tormo, després que ahir els sindicats sanitaris denunciaren el tancament de consultes en el Centre Sanitari Integrat de Pius XII “en una nova mostra d'atac als veïns i càstig a la cobertura mèdica que mereix la nostra població”.

Des del PP, tal com ha anunciat Tormo, “habilitarem tots els mecanismes que siguen necessaris per a exigir al PSOE que cessament aquest atac desmesurat que priva als nostres veïns dels recursos sanitaris amb els quals el PP va dotar a la població en 2011”. Deu anys després, “estem assistint al desmembrament d'una xarxa assistencial i metgessa que ens ataca a tots els nivells perquè el PSOE prefereix gastar en propaganda abans que invertir en els recursos que salven vides”.

Només així s'entén que les consultes d'urgències, pediatria, infermeria i medicina familiar del CSI Pío XII deixen de prestar servei en “el centre sanitari integrat al qual el PSOE ja ha atacat de manera lesiva des de fa anys suspenent les especialitats de psiquiatria, traumatologia, medicina interna, otorrinolaringologia i oftalmologia.

“Porten cinc anys desmantellant a poc a poc aquest centre pel qual tant lluitem. I l'alcaldessa és còmplice d'aquest atac perquè en lloc de defensar els drets dels nostres veïns està entregada a la defensa de Ximo Puig i les sigles del seu partit”. “Abans que protegir a Almassora prefereix servir a Puig encara que per a això castigue el seu poble”.

Un atac “que no estem disposats a assumir sense reivindicar els recursos que per justícia mereixen les famílies de la nostra població”. Per això, “presentarem iniciatives per a frenar aquest desmantellament i exigir la inversió que permeta contractar personal a un PSOE que ha acomiadat a 563 metges en plena pandèmia i a garantir les consultes que mereix Almassora”.

Pujar