elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP d'Almassora reclama la baixada de l'IVA per a les perruqueries i salons de bellesa

El PP d'Almassora reclama la baixada de l'IVA per a les perruqueries i salons de bellesa
  • La iniciativa, que María Tormo presenta després de contactar amb professionals de la localitat, sol·licita baixar del 21% al 10% l'impost a un servei essencial

El Partit Popular d'Almassora defensarà en ple la rebaixa de l'IVA per a les perruqueries i salons de bellesa de la localitat amb l'objectiu de reduir els costos que pateix un gremi considerat essencial. “No és un luxe. I en molts casos és vital. Pacients oncològics, víctimes d'accidents... són molts els veïns que tenen en el seu professional un aliat fonamental. I aquest treball desitgem que siga posat en valor i protegit, ja que es tracta d'un sector que s'ha vist durament afectat en pandèmia”.

En l'actualitat, amb un IVA del 21%, el gremi ha de fer front a despeses “molt elevades derivats d'un protocol exigent”. Aquesta circumstància, sumada als esforços fets pels professionals per a atendre les persones que necessitaven dels seus serveis en les seues pròpies llars “reclama una protecció que hem de reclamar al Govern de Pedro Sánchez”.

En aquesta línia, ha assenyalat Tormo, “després d'abordar aquesta qüestió amb professionals del nostre municipi, desitgem presentar aquesta iniciativa i aconseguir amb el màxim nombre de suports”. “Es tracta de defensar als qui cuiden de nosaltres, reconéixer aqueixa labor que el propi Govern d'Espanya ha titllat d'essencial”.

Així les coses, i després de l'abstenció de PSOE i Compromís en el ple de la Diputació, i el vot favorable del PSOE a Morella i Onda, entre altres localitats, “confiem que a Almassora el PSOE també done suport a aquesta mesura que promovem des del Partit Popular i que desitgem que el Govern d'Espanya atenga”. “Els nostres professionals, perruquers i gabinets d'estètica agrairan el baló d'oxigen que suposa rebaixar costos amb impostos menys onerosos”, ha declarat la portaveu del PP a Almassora.

Pujar