2 de desembre de 2020 2/12/20

El PP d'Almassora proposa que reina i dames de 2019 mantinguen el càrrec en 2020

El PP d'Almassora proposa que reina i dames de 2019 mantinguen el càrrec en 2020 - (foto 1)
  • La proposta, que s'ha parlat en les famílies després de que el PSPV anunciara que la reina i dames d'este any passaven a 2021, es plantejarà dimarts en Junta de Portaveus

El Partit Popular d'Almassora proposarà aquest dimarts en el si de la Junta de Portaveus que la reina i dames de 2019 mantinguen el seu regnat enguany. La iniciativa, que ha sigut compartida amb les famílies de les joves, es traslladarà al si de l'òrgan de debat després que el PSPV anunciara la seua decisió de demorar a 2021 el regnat de la reina i dames anunciades per al present exercici.

“Som conscients que la situació derivada del COVID-19 ha obligat a suspendre els festejos de maig i que aquesta situació afectava directament la nostra reina, María Gonell, i dames d'enguany, Alba Pesudo i Nerea Montanos”, ha explicat María Tormo, portaveu del PP. Així les coses, “i després que el PSPV ens explicara que les festes d'octubre se celebrarien sense representació, hem considerat que les joves que van ser representants en 2019 podrien mantindre els seus càrrecs aquest exercici”.

La proposta es traslladarà al si de la Junta de Portaveus després que les famílies hagen aplaudit la iniciativa. “Creiem que atés que en aquest exercici no es triarà cap representació, tant la reina de 2019 com la seua Cort d'Honor podrien mantindre l'exercici dels seus càrrecs”.

Així, el plantejament que han donat suport a les famílies mantindria a Núria Alcalde, reina 2019, al costat de les seues dames, Mar Rouco i Núria Dealbert, com a representants festives en les pròximes celebracions d'octubre.

La iniciativa ja l'han presa altres localitats de l'entorn, com és el cas de Vila-real, així que “considerem que amb l'aval donat per les famílies la proposta ha de ser ben acollida entre els grups”. El debat, en tot cas, es desenvoluparà aquest dimarts i “esperem que la mesura siga secundada per tots”.

Pujar