elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP critica que el PSOE deixa sense metges el CSI d'Almassora i torna a col·lapsar el centre de salut del poble

El PP critica que el PSOE deixa sense metges el CSI d'Almassora i torna a col·lapsar el centre de salut del poble
  • El desmantellament de Pío XII i el tancament, per tercer estiu consecutiu, del consultori de la platja, minvament la cobertura sanitària d'un municipi de 27.000 habitants

El centre de salut del carrer Sant Pere torna a ser l'únic centre de referència per a la població d'Almassora, prop de 27.000 persones que resideixen en el municipi i que, en gran nombre, es desplacen arribat l'estiu a la costa. El Centre Sanitari Integrat Pío XII deixa de gaudir de metges per a l'assistència de pacients. Tota assistència es prestarà en el centre de salut del carrer Sant Pere obligant al trasllat de pacients, generant retards en l'assistència i estressant, una vegada més, als metges que en ell presten consulta.

A l'arribada de pacients adscrits a Pío XII cal sumar tots els veïns que desplaçats a la platja no disposen d'un consultori mèdic obert. Per tercer any consecutiu, Pla de la Torre roman tancat malgrat que “des del minut zero de la pandèmia plantem instal·lacions alternatives per a garantir als veïns la prestació sanitària en aquest centre auxiliar”.

Així, el centre del carrer Sant Pere rep des de hui no sols als pacients de la platja als quals el PSOE li nega l'assistència en la costa. També als qui hagen de rebre assistència per part d'un metge i que estigueren adscrits a Pío XII, perquè el PSOE ha desproveït de metges aquest Centre Sanitari Integrat.

Per a María Tormo, portaveu del PP a Almassora i presidenta local del partit, “aquesta situació resulta insostenible”. “No té sentit que en lloc de millorar la qualitat de vida i el benestar dels nostres veïns amb una sanitat sòlida i fort, el PSOE es dedique a desmantellar i privar-nos de tots aquells recursos que havíem guanyat amb tant d'esforç”.

La regidora i líder popular assegura, “que en el PP estem convençuts que hi ha una altra manera de governar. Gestionant per a sumar i no per a restar. I estem preparats per a garantir als nostres ciutadans que tot allò que s'ha desmantellat en mans del PSOE pot i deu recuperar-se. Estem preparats per a gestionar el canvi que Almassora demanda”.

Pujar