28 de gener de 2020 28/1/20

Compromís per Almassora exigirà la realització d’un simulacre de seguretat al Serrallo

Compromís per Almassora exigirà la realització d’un simulacre de seguretat al Serrallo - (foto 1)
  • Belliure: «Hem d’estar preparats per a protegir la població i assegurar-nos que tots els protocols funcionen correctament»

Compromís per Almassora reclamarà la realització d’un nou simulacre de seguretat al districte marítim de la localitat, en coordinació amb el 112 i les empreses del Serrallo, arran de l’accident a la planta petroquímica de Tarragona.  Per a la portaveu del grup municipal, Diana Belliure, «hem d’estar preparats per a protegir la població i assegurar-nos que tots els protocols de seguretat funcionen correctament, igual que vam fer l’any 2018», pel que presentaran una moció plenària que reculla l’exigència.

En aquell moment, amb Compromís en el govern municipal i amb Roger Beltran i Amaya Gómez com a regidors de Seguretat i de Platges -respectivament- el consistori va realitzar un exercici que va implicar Policia Local, Protecció Civil, bombers, empreses i, per primera vegada,  el veïnat de la zona costanera. «L’experiència va ser tot un èxit i en va mostrar els aspectes que calia millorar o acabar de perfilar», motiu pel qual «instarem l’alcaldessa a repetir el simulacre per a la tranquil·litat de totes i de tots».

Compromís per Almassora també urgirà PSPV i Ciudadanos «el rescat de l’oblit» del projecte de la pantalla verda, el qual ha quedat pràcticament sense fons en el pressupost municipal aprovat per les dos formacions. Així ho ha defensat la portaveu del grup qui ha argumentat que «és incomprensible que paralitzen un projecte que protegiria la zona residencial de la platja d’Almassora i que serviria per a minimitzar l’impacte del Serrallo».

Pujar