26 de setembre de 2020 26/9/20

Claramonte: “Els polígons d’Almassora són l’antídot de l’atur”

Claramonte: “Els polígons d’Almassora són l’antídot de l’atur” - (foto 1)

  “Els polígons d'Almassora són excepcionals. Estan enclavats en àrees estratègiques i tenen unes comunicacions que han de rebre inversió per a garantir el lideratge que el nostre poble mereix en matèria empresarial”.

  Així ho ha considerat el regidor del PP a Almassora, José Claramonte, qui ha apostat per invertir en els polígons que s'han abandó durant aquests quatre anys per part de ‘dos ajuntaments’, PSPV i Compromís, fracturats i dividits. “Tenim un potencial increïble que no solament no rep inversió alguna, sinó que subvencions que es convoquen, com la de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial del passat any, es perden per no tenir ganes de treballar”.

  “Nosaltres creiem en aquest motor econòmic. Considerem que aquest sòl és font de riquesa i que el manteniment dels polígons i la conservació i adequació de les connexions amb Castelló són fonamentals per a garantir que el nostre territori segueix sent atractiu per als empresaris que cerquen on alçar el seu negoci”.

  Per al regidor del PP a Almassora, “hem de ser capaços d'injectar inversió i desenvolupament en motors econòmics com són els polígons. Promovent conservació, incentivant la creació de nous negocis i agilitant tràmits”. Una necessitat “que cada dia és més palés a la llum dels resultats de l'atur del passat mes de febrer, en el qual Almassora va registrar 1.844 aturats enfront dels 1.781 del mes de gener”.

  “El govern de Pedro Sánchez ha invertit el creixement. Ara es crea atur on abans es creava ocupació. I aquesta alarma no ha de deixar-nos indiferents i ha d'obligar-nos a treballar per a promoure com a ajuntament les accions que siguen oportunes i que garantisquen que Almassora és font de riquesa i no exemple d'abandó i precarietat”, ha considerat el regidor.

  Pujar