19 d’octubre de 2020 19/10/20

El PP clama un pla d'ajudes per als autònoms d'Almassora "que evite la seua ruïna"

El PP clama un pla d'ajudes per als autònoms d'Almassora "que evite la seua ruïna" - (foto 1)
  • "PSOE i Ciutadans segueixen sense habilitar un fons d'ajudes directes per als comerços que ha provocat ja el tancament d'activitats i l'augment de l'atur"

Els centenars d'autònoms que operen a Almassora i que en data de hui mantenen els seus negocis oberts segueixen sense rebre un sol euro en forma d'ajudes directes de l'Ajuntament d'Almassora. La situació, sis mesos després que es decretara l'estat d'alarma per part del PSOE, “és hui encara més crítica perquè els esforços dirigits a suportar les despeses amb una caiguda d'ingressos acumulen molts mesos de sacrificis sense una sola ajuda per part del consistori”.

Silvana Rovira, regidora del PP a l'Ajuntament d'Almassora ha reivindicat, una vegada més la necessitat de fer costat als qui són motors d'ocupació i riquesa per a la població. “Als qui hem reclamat blindar des del març passat amb un pla d'ajudes municipal que atenga les urgències derivades per la pandèmia i que ha provocat ja que molts acaben tancant la seua activitat perquè no han pogut fer front a unes despeses que han vingut acompanyats d'una caiguda en picat dels ingressos”.

En aquest sentit, “hui continua sent fonamental una injecció econòmica directa que permeta als autònoms fer front a una situació crítica i en extrem complicada”. “Les ajudes convocades per la Generalitat Valenciana no van aconseguir tots els autònoms d'Almassora que esperaven trobar en el consistori aqueix suport econòmic que no ha arribat”.

La suspensió de les festes, la renúncia de subvencions, les donacions... “tot ha suposat un volum extraordinari de fons que hauria d'haver tingut en compte als autònoms als qui, no obstant això, tant PSOE com Ciutadans han abandonat”. Des del Partit Popular, ha considerat Rovira, “continuarem reivindicant la seua activitat com a fonamental i bàsica per a garantir la salut econòmica i futur del nostre municipi”. “Donar l'esquena als qui generen riquesa, ocupació, servei i oportunitats és conduir a la nostra localitat cap a unes taxes de desocupació que lamentablement han experimentat un increment alarmant. No és tard reconduir aquesta situació i aplicar polítiques d'incentius i desenvolupament. No és tard per a garantir l'ocupació, futur i oportunitats als nostres veïns”, ha manifestat Rovira.

Pujar