elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Centrats a Almassora es presenta a les eleccions municipals com a alternativa de canvi

Centrats a Almassora es presenta a les eleccions municipals com a alternativa de canvi
  • David Daudén, empresari i vinculat al món esportiu, encapçalarà la llista del partit

Tres mesos queden per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig i a Almassora han començat a deshojar la margarida sobre les opcions que tindran els ciutadans a l'hora de depositar el seu vot.

Des de fa algun temps, diversos veïns d'Almassora s'han posat a treballar per a fundar un partit independent amb “il·lusió i ganes”, explica Gustavo García, un dels fundadors de Centrats a Almassora, que estan ultimant els detalls de la seua seu situada en l'avinguda José Ortiz, número 38.

Tot va començar al març de 2022, quan un grup d'amics “comentem la situació de la localitat i comentem la possibilitat de muntar un partit que fora una alternativa”. Per això, “em vaig posar en contacte amb l'alcalde de Nules qui ens ha ajudat en la fundació del partit”, explica Gustavo García que al costat d'Ana Ballester, van ser els impulsors d'aquest projecte polític.

Poc després van sumar a David Daudén, un empresari d'Almassora i una persona vinculada al món esportiu, qui encapçalarà la llista per a les eleccions municipals.

“Ara estem programant reunions amb associacions i entitats d'Almassora”, explica el candidat per a “recollir les seues propostes”. “Amb la nostra idea general més el que ens facen arribar, muntarem el puzle amb el qual ens presentarem a les eleccions”.

Malgrat que el ministeri de l'Interior els ha comunicat recentment la inscripció en el registre de partits, porten temps treballant en l'afiliació de persona. “Ens arriben descontentaments d'altres partits i gent que mai ha votat i ara ho faran”, explica Daudén.

“Volem millorar Almassora perquè el municipi necessita ajuda. Està abandonat”, assegura el candidat de Centrats a Almassora, qui lamenta que “la gent està farta i cansada”.

“Volem estar a peu de carrer”

Daudén explica que “volem estar a peu de carrer amb els veïns, no tancats” i “atendre els seus problemes per a tractar de solucionar-los. No prometrem res”.

Les millores en el centre de salut Pius XII, la falta d'alternativa per als joves que no tenen un lloc de jocs, de ball i han d'eixir d'Almassora a altres localitats, però també observen que les persones majors tampoc tenen espais d'oci, el suport al comerç i la indústria, són algunes de les qüestions que preocupen a Centrats a Almassora i que treballaran després de les eleccions.

Pujar