25 de novembre de 2020 25/11/20

PP: “Els carrers acumulen brutícia mentre Compromís i PSPV endarrereixen la licitació del contracte de neteja viària”

PP: “Els carrers acumulen brutícia mentre Compromís i PSPV endarrereixen la licitació del contracte de neteja viària” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  PP: “Els carrers acumulen brutícia mentre Compromís i PSPV endarrereixen la licitació del contracte de neteja viària” - (foto 2)
  PP: “Els carrers acumulen brutícia mentre Compromís i PSPV endarrereixen la licitació del contracte de neteja viària” - (foto 3)

  "Quan és a punt de finalitzar el primer quadrimestre de 2017, Compromís i PSPV encara no han aprovat la licitació del nou contracte del servei de neteja viària d'Almassora". Per al portaveu del Partit Popular, Luis Martínez, "la ineficàcia dels dos ajuntaments l'estem patint tots els veïns perquè els carrers acumulen brutícia i brossa".

  Els populars asseguren que "Compromís i PSPV tenen els diners reservats en el pressupost per al nou servei de neteja, però són incapaços de gestionar-ho en benefici de tots els ciutadans".
  Per a Martínez "la deixadesa dels dos ajuntaments al final es farà crònica perquè dos anys després d'arribar al govern municipal veiem com són incapaços de solucionar qüestions de gestió diària", la qual cosa evidencia "la incapacitat dels dos socis de govern".

  Cal recordar que el PP va sol·licitar als dos ajuntaments al principi de la legislatura que revisaren el contracte, per a incrementar el servei, però "és evident que no consideren prioritari que Almassora estiga neta, sinó no entenem la desgana de Compromís i PSPV per a licitar el contracte".

  Pujar