23 de novembre de 2020 23/11/20

Els 38 aspirants a una plaça en la brigada d’Almassora iniciaran les proves el dia 15

  L'Ajuntament d'Almassora ha convocat la primera prova per a la confecció de la bossa d'ús d'oficial del Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) el pròxim dia 15. Els 38 aspirants, 33 homes i cinc dones, s'enfrontaran al primer exercici a les 12 hores en les dependències del consistori. La baremació final determinarà l'entrada d'un nou treballador a la plantilla, així com la cobertura de places en períodes puntuals.

  Cal recordar que, per resolució d'Alcaldia, el passat 7 de novembre l'Ajuntament va aprovar les bases específiques per a la formació d'una borsa de treball d'oficial de serveis múltiples per a necessitats temporals. En aquells dies el consistori va habilitar un termini de 10 dies hàbils per a la presentació de sol·licituds que es va estendre entre el 12 i el 23 de novembre. Després d'estudiar les sol·licituds registrades, el tribunal ha aprovat la llista amb els 38 admesos que estan convocats a l'examen el pròxim dia 15.

  Tal com ha detallat el regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, el departament necessita un reforç degut a les jubilacions d'operaris i a l'increment de l'activitat pel desenvolupament d'Almassora. La creació d'una bossa d'operaris per a la brigada permetrà la incorporació en breu d'un treballador, així com la cobertura temporal de vacants per rigorós ordre de puntuació.

  Les proves inclouran fase d'oposició, concurs i entrevista personal. Els 38 aspirants que tenen dret a realitzar l'examen estan en possessió del títol de graduat en ESO o equivalent i disposen del permís de conduir tipus B. Una vegada creada la bossa en la categoria d'operari de serveis múltiples, la coordinadora del servei assignarà les funcions als empleats, que podran dedicar-se a vies públiques, logística o manteniment d'edificis, segons les necessitats de cada moment.

  Entre les singularitats del lloc destaca la disponibilitat per a participar en la reguarda, atendre serveis vinculats a actes i festes i reforçar el cementeri o situacions d'emergència, com ocorre en episodis de fortes pluges. Jornades com la de hui, amb els preparatius de la cavalcada de Reis, o el repartiment de les calderes d'arròs el 22 de maig, a més del muntatge i desmuntatge d'escenaris en cada esdeveniment que compta amb la col·laboració municipal són alguns dels moments de més treball.

  Igual que va ocórrer durant el procés de selecció de l'encarregat del SMML i l'enterrador, les persones candidates aniran passant de fase a mesura que superen les proves elaborades per l'Ajuntament d'Almassora. Aquest publicarà en el tauló municipal els resultats dels exàmens, així com el dia i hora de la convocatòria per a informar els interessats.

  Pujar