28 de novembre de 2020 28/11/20

Set artistes exposen en la mostra de joves talents d'Almassora

Set artistes exposen en la mostra de joves talents d'Almassora - (foto 1)

    L'Espai Mercat d'Almassora acull fins al pròxim 3 de febrer l'exposició delII Concurs de Pintura, Dibuix i Il·lustració Jove, organitzat per la Regidoria de Joventut. Els set artistes participants en el certamen exhibiran els seus treballs en la mostra, en la qual pot apreciar-se "la repercussió d'aquest concurs, en el qual hem rebut candidatures des de molts punts de la geografia espanyola", en paraules de l'edil de Joventut, Xavier Trenco.

    Encapçalen l'exposició les obres de Laura Medina Solera i Sergi Giménez Torrent, triats pel jurat com els guanyadors de cadascuna de les categories. L'artista castellano-manxega exposa una composició de cinc peces titulada ‘El lugar que habita en mí’,  un treball que la va fer mereixedora d'un primer premi valorat en 1.000 euros. Per part seva, el jove català participa en l'exhibició pictòrica amb l'obra ‘El Gallo’.

    El germà de Giménez Torrent, Albert, també mostra en aquesta exposició l'obra amb la qual va concórrer al certamen i els artistes Juan Antonio del Campo Cebriá i Almudena Millán Nuez fan el mateix amb tres pintures originals. Així mateix, els guanyadors de la primera edició del concurs, Carlos Pesudo i Mar Gómez, exposen en el seu municipi natal una selecció de les seues obres anteriors. Gómez ha estat present en la inauguració de la mostra i ha destacat l'impuls que va suposar per a ella el premi.

    Cal recordar que el jurat va comptar en aquesta segona edició dels premis amb la valoració del dissenyador d'interiors almassorí César Canós. Funcionaris municipals van col·laborar també en la selecció de les obres guanyadores i Trenco va assumir la presidència del jurat.  L'edil ha avançat que la convocatòria de l'III Concurs de Pintura, Dibuix i Il·lustració Jove està assegurada i ha animat els artistes d'Almassora i dels voltants a presentar els seus treballs al pròxim certamen.

    Pujar