elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nou anys de presó per violar, agredir i robar a una dona en el Passeig Marítim d'Almassora

Nou anys de presó per violar, agredir i robar a una dona en el Passeig Marítim d'Almassora
  • La dona va demanar ajuda en veure un cotxe amb llums però l'home la va tornar a colpejar i la va derrocar

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a nou anys i mig de presó a un home que va violar, va agredir i va robar a una dona el 15 d'octubre en el Passeig Marítim d'Almassora. La Sala li considera autor dels delictes d'agressió sexual i de robatori amb violència i intimidació, pels quals l'obliga a indemnitzar a la víctima amb 4.000 euros pel mal moral i amb 325 euros pels objectes que li va sostraure.

El Tribunal estableix que la indemnització pel temps d'incapacitat temporal de la perjudicada derivada de les lesions es determinarà en l'execució de la sentència. Els fets van succeir sobre les sis del matí, quan el condemnat va conduir fins al camí Caminás de Castelló i va concertar un servei sexual amb la víctima pel qual tots dos van pactar un preu de 20 euros.

Quan ella es va pujar al cotxe, l'home va tancar les assegurances de les portes del vehicle i va circular a gran velocitat fins a Almassora, sense atendre les indicacions de la dona sobre el lloc en el qual havia de parar.

Quan va estacionar el cotxe, l'acusat va traure de la guantera una botella de cristall buida amb la qual va amenaçar de mort a la víctima, a la qual va colpejar, va estirar del pèl i va forçar sexualment. Posteriorment, la va obligar a eixir del turisme i va tornar a amenaçar-la de mort.

Ella va veure les llums d'un cotxe en la zona i va intentar demanar ajuda, al que el condemnat va respondre propinant-li un fort colp en el costat esquerre que la va derrocar.

Després de l'agressió, l'home es va emportar la bossa de la víctima, en el qual hi havia 128 euros i altres objectes que han sigut taxats en 197 euros. La sentència no és ferma i es pot recórrer.

Pujar