elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El CD Almazora dóna el salt a l'àmbit nacional amb el III Torneig Centenari

El CD Almazora dóna el salt a l'àmbit nacional amb el III Torneig Centenari - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El CD Almazora dóna el salt a l'àmbit nacional amb el III Torneig Centenari - (foto 2)

  El camp de futbol municipal José Manuel Pesudo es prepara per a la tercera edició del Torneig Centenari del CD Almazora, la qual tindrá, per primera vegada, caràcter nacional. L'esdeveniment, al qual acudiran una dotzena de clubs amb els seus equips de categoria aleví i benjamí, ha sigut presentat en l'Ajuntament d'Almassora pel president del club, Ramón Broch, i el seu coordinador de futbol base i entrenador, Ivan Medall. Els impulsors del torneig han rebut el suport del regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Almassora, Xavier Trenco, i del diputat provincial, Luis Martínez.

  "El creixement que ha experimentat aquesta competició ve acompanyat d'un increment de l'afluència de públic, que arribarà fins a les mil persones diàries i suposarà un important estímul per a l'activitat dels hostalers de la zona en plena Setmana Santa", ha assegurat el regidor d'Esports. Trenco ha agrait el gran esforç que "un club com el CD Almassora, a través de la seua junta directiva i desenes de voluntaris, fa per a organitzar un esdeveniment d'aquestes característiques", motius més que suficients per a rebre "el suport de la Diputació de Castelló i de l'Ajuntament d'Almassora a un torneig que ha anat creixent cada any", segons ha manifestat Martínez.

  Per la seua banda, el president de l'entitat ha reconegut la importància de rebre la col·laboració d'ambdues administracions, gràcies a la participació de les quals "podem impulsar un esdeveniment que suposa un gran benefici per al poble". Broch ha destacat els detalls que el CD Almassora cuida amb cura i que han permès que aquest torneig cresca meteòricament. "Cada club visitant estarà acompanyat, des del principi fins al final, per un representant de l'Almazora, qui els guiarà i els facilitarà la seua estada en el municipi", ha assegurat el president.

  Durant la seua intervenció, Medall ha esmentat "l'efecte motivador i il·lusionant que aquest torneig tindrà per als jugadors més joves del club", els quals tindrán una oportunitat única per a "enfrontar-se a equips com l'Atlètic de Madrid, l'Hèrcules o el Vila-real". Aquests són tres dels clubs més destacats de la competició, en la qual també participaran els equips d'alevins i benjameines del AT Teruel, CF Elx, CD Castelló, CD Alcanar, Benicarló Fútbol Base, UD Vall de Uxó i Burriana Fútbol Base, a més dels del propi club organitzador.

  Amb aquest III Torneig Centenari, que es disputarà el divendres 14 i el dissabte 15 d'abril, el CD Almazora aspira a posar en valor la marca del municipi i a "fomentar el futbol base, l'esport, la competitivitat i l'esportivitat, a més de despertar un sentiment de pertinença entre els jugadors del club", ha conclós Medall.

  Pujar