20 de febrer de 2020 20/2/20

Almassora ultima la reforma del pavelló B de la Garrofera per a obrir al febrer

Almassora ultima la reforma del pavelló B de la Garrofera per a obrir al febrer - (foto 1)
  • La capa prèvia al paviment ja és una realitat i les obres encaren la recta final

MÉS FOTOS
Almassora ultima la reforma del pavelló B de la Garrofera per a obrir al febrer - (foto 2)

L'esport d'Almassora tornarà al pavelló B de la Garrofera durant el mes de febrer. Les obres continuen els terminis previstos l'any passat i els clubs habituals d'aquest espai podran utilitzar de nou les instal·lacions. Aquesta setmana, els operaris han tirat la capa prèvia al paviment. Per a això, han hagut d'esperar que els nivells d'humitat causats pel temporal baixaren, ja que sinó podrien aparéixer clivelles i desperfectes en la superfície.

Cal recordar que el pavelló B de la Garrofera estava al servei de les obres del col·legi Regina Violant, situat al costat del recinte esportiu. El ràpid progrés en la creació del nou edifici educatiu ha permés als tècnics avançar en els treballs de l'interior de la pista. La pista està llesta mancant la instal·lació de sòl de poliuretà continu i el marcatge de les línies per a la pràctica de les diferents disciplines esportives.

Unes altres de les millores que ha inclòs el projecte de reforma d'aquest pavelló són la pintura en blanc de l'estructura metàl·lica, l'habilitació de quatre portes d'accés per a ajustar-se a la normativa de seguretat o la reparació de la coberta per a evitar goteres. A més de la ignifugació de l'edifici amb l'objectiu d'evitar incendis i la substitució de l'enllumenat amb l'objectiu d'eliminar la llum groguenca que projectaven els focus per la brutícia acumulada.

L'alcaldessa, Merche Galí, i el regidor d'Esports, Sergio Gómez, han visitat la reforma al costat dels tècnics per a supervisar tots els avanços. Gómez ha declarat que “una de les nostres prioritats era que els clubs esportius, que usaven aquest pavelló B de la Garrofera, tornaren a la normalitat al més prompte possible”.

Pujar