5 de desembre de 2020 5/12/20

Almassora sumarà dos nous punts wifi gratuïts al maig

Almassora sumarà dos nous punts wifi gratuïts al maig - (foto 1)
  • Les places Santa Teresa i Botànic Calduch comptaran amb aquest servei

Almassora.- L'Ajuntament d'Almassora instal·larà dos nous punts wifi al maig: un en la plaça Santa Teresa (al costat del col·legi Cardenal Cisneros) i un altre en la plaça Botànic Calduch, a causa de l'èxit collit en els altres punts de servei. Cal recordar que els punts de wifi municipal gratuït porten en funcionament des del passat mes d'agost, quan es van instal·lar tres servidors en la zona costanera. A aquests es van afegir cinc noves antenes en la zona urbana fins a sumar un total de vuit.

Les dades de connexió reflecteixen un total de 960 usuaris connectats. Aquest balanç, sumat a les últimes peticions d'alguns veïns per obtenir aquest servei en altres zones d'Almassora, han portat a l'Ajuntament a la inclusió dels dos nous espais a partir de maig. Amb ells, els veïns de la localitat comptaran amb deu punts de xarxa wifi municipal en tot el poble, repartits de la següent forma: tres en la zona marítima i set en els barris del casc urbà.

La regidora de Modernització, Merche Galí, s'ha mostrat satisfeta amb la resposta del servei per part dels veïns. "Cada vegada són més els usuaris que aprofiten aquesta eina municipal, per la qual cosa hem d'ampliar l'oferta amb noves antenes en altres barris, tal com ells mateixos ens han sol·licitat i els vam prometre en activar aquesta iniciativa", ha considerat l'edil.

Els punts operatius en el casc urbà estan distribuïts en: places Santa Isabel, Pere Cornell i Víctimes del Terrorisme, el jardí Manolo Pesudo i el barri de Fátima. A ells se sumaran pròximament les places Santa Teresa i Botànic Calduch. La zona nord de la costa, els voltants de la biblioteca de Benafelí i els voltants de l'ermita del Roser del Mar són els tres punts de connexió establits en la platja.

Quant als espais amb el registre més alt d'usuaris connectats destaquen: el de la costa a l'altura del col·lector nord, el situat en el jardí Manolo Pesudo i l'operatiu en la plaça Pere Cornell. Cadascun dels punts de connexió wifi gratuït està retolat amb la senyalització instal·lada pel Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML). Per a iniciar la connexió únicament és necessari localitzar l'accés Xarxalmassora en el dispositiu i introduir una contrasenya.

Pujar