24 d’octubre de 2020 24/10/20

Almassora retorna les taxes culturals després de la COVID-19

Almassora retorna les taxes culturals després de la COVID-19 - (foto 1)
  • La mesura afecta a un centenar de participants en els cursos suspesos

El departament de Cultura de l'Ajuntament d'Almassora ha iniciat els tràmits per a la devolució de les taxes a un centenar de participants en els cursos municipals. Els responsables de l'àrea contacten en aquests dies amb totes les persones afectades per la suspensió de classes a causa de la pandèmia per a informar-los del procediment i que puguin registrar la sol·licitud en el menor temps possible.

D'aquesta manera, el servei envia un correu electrònic a l'adreça que cada participant va indicar en la matrícula del curs 2019/20 i adjunta la documentació pertinent per si els usuaris opten per imprimir els tràmits a casa i presentar-los ja emplenats en l'oficina del Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) o, en cas contrari, per si prefereixen registrar-los a través de la pàgina web si disposen de signatura digital.

Tal com ha indicat el regidor de l'àrea, Javier Mollá, es tracta de persones afectades per la suspensió de les classes de pintura en tela, restauració, pintura i dibuix, psicomotricitat per a iniciació a la dansa, iniciació a la dansa i dansa contemporània. Totes elles han d'emplenar la sol·licitud de devolució a través d'una instància general, aportar el rebut de pagament del curs i comunicar les dades bancàries.

Per part seva, el consistori continua tramitant la devolució de les quotes dels serveis esportius cancel·lats a conseqüència de la pandèmia de coronavirus. Així, la localitat podria reintegrar més de 45.000 euros als usuaris de les instal·lacions municipals pel perjudici provocat pel tancament des del passat 14 de març. En l'actualitat, els centres esportius han reobert amb limitacions d'aforament i mesures de seguretat.

Així, durant la primera setmana de reobertura, des del 6 de juliol fins al dia 11, un total de 148 usuaris van acudir a la piscina o al gimnàs. En tres ocasions les instal·lacions van completar l'aforament limitat per la situació provocada per la pandèmia. D'altra banda, durant la setmana del 13 al 18 de juliol, 261 abonats van acudir a practicar esport, amb un total de 12 ocasions en les quals es va completar l'aforament.

Pujar