26 de setembre de 2020 26/9/20

Almassora reforça la seguretat viària per al Romiatge de Santa Quitèria

Almassora reforça la seguretat viària per al Romiatge de Santa Quitèria - (foto 1)

  A les portes del primer cap de setmana de celebracions en honor a Santa Quitèria, la Regidoria de Seguretat Ciutadana i la Policia Local d'Almassora intensifiquen els treballs per a deixar llestos els accessos a l'ermita de la patrona. Entre les millores introduïdes, el consistori crearà un carril reservat per al gir en el camí de l'Alcora de manera que els vehicles que es dirigisquen al paratge puguen detindre's per a realitzar el desviament sense entorpir el trànsit.

  També en aquest mateix tram del polígon industrial Ramonet, està previst que queden habilitades una mica més d'una vintena de places d'estacionament per a vehicles i altres cinc per a camions i vehicles pesants. D'aquesta manera “reordenem la calçada, optimitzem l'espai i garantim la seguretat de vianants i conductors amb la introducció de nova senyalització”, ha confirmat l'edil de Seguretat Ciutadana, Roger Beltrán.

  El projecte elaborat per la Policia Local també contempla la creació d'una nova zona d'estacionament en el polígons Millars, (al costat de l'estació de tren. D'aquesta manera, després del condicionament del solar i de l'accés, aquest punt comptarà amb una altra vintena de places per a turismes, una actuació que respon a les nombroses peticions rebudes per part de les empreses i dels usuaris de l'estació.

  Cal recordar que en les últimes setmanes la Regidoria de Seguretat Ciutadana i la Policia Local d'Almassora han executat un pla integral de millora de la seguretat per als vianants que ha significat la creació de 32 nous passos de zebra en la zona de Botànic Calduch i els voltants del CEIP Ambaixador Beltrán. En el districte marítim han repintat 34 passos de vianants i línies de detenció prèvies, així com tota la senyalització horitzontal dels Camins Om Blanc i Catalans.

  Pel que fa les festes patronals, el dispositiu de seguretat comptarà amb un total de 378 efectius de la Policia Local, 87 dels quals seran extraordinaris. El municipi disposarà també de 47 voluntaris de Protecció Civil per a actes del cap de setmana com el Pregó o la Romeria així com amb el suport de la Guàrdia Civil, el Consorci Provincial de Bombers i la Policia de la Generalitat.

  Pujar