elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora recupera l’activitat en el centre de salut de Pio XII

Almassora recupera l’activitat en el centre de salut de Pio XII
  • Galí s’ha reunit hui amb Edelmiro Sebastián, director territorial de Sanitat a Castelló

El centre de salut de Pio XII d'Almassora recupera la seua activitat després del tancament produït durant el cofinament de l'any passat amb l'arribada de la pandèmia de la COVID-19. Amb la millora de la situació sanitària i després de superar la cinquena ona de l'epidèmia, el consultori recupera els seus serveis habituals per al veïnat del municipi. L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, acompanyada pels regidors, Javier Mollá i Carmina Martinavarro, i portaveus de la corporació municipal, ha visitat aquest matí al director territorial de Sanitat a Castelló, Edelmiro Sebastián.

Cal destacar que el personal sanitari ha hagut de desenvolupar un altre tipus de labors des de l'arribada del coronavirus, com la realització de proves als possibles contagiats, la vacunació o el seu trasllat a la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l'Hospital General de Castelló. D'aquesta manera, la coordinadora dels centres de salut d'Almassora, Gema Monforte, confirmava ahir a Galí el final de la vacunació en el centre social de Sant Felip durant les pròximes dues setmanes per a completar en els ambulatoris les últimes dosis a la ciutadania. Això suposarà la volta de l'activitat municipal en el centre de Sant Felip.

En aquesta línia, Galí ha volgut agrair als sanitaris d'Almassora el seu esforç durant els moments més durs de la pandèmia des de la seua arribada al març de l'any passat. “Gràcies a aquests treballadors públics hem vacunat al veïnat d'Almassora, hem realitzat proves gratuïtes contra la COVID-19 a tots els possibles contagiats i amb l'esforç de la ciutadania hui veiem una situació sanitària molt favorable respecte a la de fa uns mesos”, ha afirmat la primera edil.

L'alcaldessa ha aprofitat la reunió amb el director territorial de Sanitat a Castelló, Edelmiro Sebastián, per a traslladar-li la preocupació per reforçar l'atenció primària a Almassora amb un major servei en el centre de salut del Pio XII. L'equip de govern, encapçalat per Galí, ha comunicat a Sebastián la necessitat de reforçar el centre amb personal sanitari i administratiu per a poder oferir servei a les vesprades a la ciutadania, igual que ocorre en el centre de salut situat al carrer Sant Pere

Pujar