31 de maig de 2020 31/5/20

Almassora obri la inscripció per a cursos protocol, animació esportiva i logística de magatzem

Almassora obri la inscripció per a cursos protocol, animació esportiva i logística de magatzem - (foto 1)

    L'àrea d'Ocupació de l'Ajuntament d'Almassora ha obert el termini per a formalitzar la inscripció en els tres nous cursos per a persones desocupades que s'impartiran a l'escola taller. D'aquesta manera, la ciutadania pot optar ja a les formacions de protocol per al sector turístic i l'hostaleria, animació físic esportiva en entorns naturals i el curs de gestió i organització de magatzems.

    Totes aquestes iniciatives estan incloses en el pla estratègic de la Diputació Provincial, igual que el curs sobre anglés per al sector turístic que han completat una desena de veïnes i veïns d'Almassora. El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella; l'alcaldessa, Merche Galí, i el regidor d'Ocupació, Roger Beltrán, han acompanyat aquest matí l'alumnat en la clausura d'aquest curs.

    Cal destacar que el programa de protocol començarà el pròxim 16 d'abril, mentre que el de formació en animació físic esportiva farà el propi el 27 de maig i el de gestió de magatzem a partir del 17 de juny. Tots els cursos tindran una durada de 40 hores i es desenvoluparan en horari de demà, de 9.00 a 14.00 hores.

    A més d'aquests programes, el Centre de Formació d'Almassora acull la iniciativa de capacitació laboral remunerada de la Fundació Tots Units, l'alumnat de la qual començarà les estades en empreses locals en les setmanes vinent. Està previst que aquest formació, dirigida a persones en risc d'exclusió social menors de 30 anys, es repetisca en els pròxims mesos per a la població major de 45 anys que ho requerisca.

    Pujar