28 de febrer de 2020 28/2/20

Almassora mescla cultura, esport, solidaritat i oci en la seua programació de Nadal

Almassora mescla cultura, esport, solidaritat i oci en la seua programació de Nadal - (foto 1)
  • Les activitats nadalenques van començar el 13 de desembre i finalitzen el 5 de gener

La regidora de Festes, Isladis Falcó, i la regidora de Joventut, María Luisa Renau, han presentat les activitats nadalenques d'Almassora. La programació comparteix actes de caràcter esportiu, solidaris, culturals o d'oci. La fira del comerç de Nadal, celebrada el cap de setmana del 13 al 15 de desembre, va obrir el cicle de la campanya que finalitzarà la nit de Reis amb actuacions a la vesprada i a la nit en el Recinte Fester.

L’Expoentreteniment, del 26 al 29 de desembre en el Recinte Fester, és l'espai perquè els menors de un i 14 anys gaudisquen de tota mena d'activitats lúdiques i divertides. Durant aquests dies, els veïns d'Almassora poden acostar-se a l'arbre de la solidaritat de la carpa per a depositar joguets en bon estat a benefici de Càritas. L'horari de l’Expoentreteniment és d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores durant els quatre dies.

D'altra banda, el divendres 27 tindrà lloc la tradicional visita de la Junta Local de Festes i la reina i les seues dames als pesebres particulars de les persones inscrites en el concurs. L'endemà, l'esport serà el protagonista amb la carrera de Sant Silvestre, formada per una volta amb patins, la pròpia prova i una classe magistral de zumba. Per part seua, el carter real esperarà als més xicotets en la plaça Pere Cornell amb cercaviles i jocs durant la vesprada del 28 de desembre. Al matí següent, a partir de les 12 hores, els menors de la platja podran acudir al parc de Pitillo per a entregar les seues peticions al carter.

A més, el Recinte Fester protagonitzarà la Nit de cap d'any amb l'orquestra Kinky Band, l'actuació d'un dj i el lliurament de resopar. A més, els veïns que vulguen celebrar el final d'any a Castelló disposaran d'un servei d'autobús gratuït extraordinari. El cinema familiar també tindrà espai en la programació amb la difusió de tres pel·lícules a la Casa de la Cultura durant les vesprades del 2,3 i 4 de gener a partir de les 18 hores.

Finalment, la cavalcada dels Reis la vesprada del diumenge 5 de gener tornarà a ser un dels atractius perquè xicotets i majors gaudisquen d'una jornada molt especial. Així, a partir de les 19.30 hores el Recinte Fester acollirà una actuació prèvia a la discoteca mòbil que donarà principi a les 00.30 on els més animats podran acomiadar el Nadal.

Cal recordar que fins hui Almassora ha comptat amb la fira de comerç de Nadal, el taller de medi ambient en Darremur Orgànic, el ‘tardeo’ solidari de les ONG en la plaça Pere Cornell, la celebració del Betlem Vivent en la plaça Major, la Llum de Betlem i la simbombada solidària a la Casa de la Cultura.

Pujar