elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora estendrà el reforç de neteja durant tota la desescalada

Almassora estendrà el reforç de neteja durant tota la desescalada
  • Reservarà al voltant de 30.000 euros per a garantir la desinfecció

L'Ajuntament d'Almassora estendrà el reforç de neteja en la via pública durant les diferents fases de la desescalada del confinament per a garantir la higiene als carrers del municipi. Les zones més concorregudes, és a dir, aquelles que acumulen major volum de comerços i pas de vianants seran els punts més desinfectats per les signatures que contracte el consistori. Les arques municipals reservaran al voltant de 30.000 euros per a continuar amb el servei.

A més, la setmana vinent es produirà la incorporació progressiva de treballadors municipals als seus llocs, per la qual cosa la neteja d'aquests espais també s'incrementarà amb l'objectiu que tant emprats com la ciutadania que acudisca a les dependències del consistori el faça en les majors condicions de seguretat. Al marge de la senyalització per a mantindre la distància de seguretat i de les limitacions de l'aforament, la desinfecció serà major una vegada que reòbriguen al públic els edificis municipals.

L'edifici de Serveis Socials, la biblioteca municipal –només per a préstec de llibres- o el SIAC són alguns dels punts que reforçaran les labors de neteja, igual que les vies públiques mantindran l'operatiu aplicat des que va començar l'estat d'alarma. En aquesta línia, el servei de neteja ha fet una crida a la població perquè extreme la higiene en la gestió de residus i deposite guants i màscares dins dels contenidors i mai a les portes d'establiments per a ajudar a atallar la pandèmia i evitar els contagis.

Personal municipal

Respecte a la incorporació del personal municipal, l'Ajuntament continuarà permetent el teletreball als funcionaris de fora de la província i a aquells que per motius de conciliació familiar el necessiten. La resta s'anirà incorporant al treball presencial, si bé alguns departaments modificaran l'estructura de personal per a atendre les necessitats del moment derivades del COVID-19.

Pujar