24 de setembre de 2020 24/9/20

Almassora destina 4.500 euros a la neteja del barranc de Fàtima i Corell

Almassora destina 4.500 euros a la neteja del barranc de  Fàtima i Corell - (foto 1)
  • El consistori ha sol·licitat a la Diputació maquinària per a complementar la neteja

L'Ajuntament d'Almassora ha iniciat hui les labors de neteja del barranc que envolta els barris de Fàtima i Corell. La Regidoria de Serveis Públics, a través de la contractació de l'empresa Foment de Construccions i Contractes (FCC), ha iniciat hui els treballs de neteja manuals mitjançant treballadors de l'entitat. A més, el consistori ja ha sol·licitat a la Diputació la cessió d'una màquina especialitzada en la neteja d'aquestes zones, amb la finalitat de complementar els treballs que es duran a terme aquesta setmana.

L'empresa ja treballa en la neteja del barranc que delimita els termes municipals d'Almassora i Castelló. Els treballadors estan esbrossant a mà i amb maquinària lleugera, amb la finalitat de retirar la mala herba del llit del barranc i les deixalles de la zona. A més, l'objectiu és que aquest espai es trobe el més net possible abans de l'arribada de la calor, amb la finalitat d'evitar que la zona siga un focus de contagi, d'incendis i de proliferació de mosquits.

El regidor de Serveis Públics d'Almassora, Joan Antoni Trenco, ha visitat hui aquest districte per a comprovar els treballs efectuats en la zona i ha destacat la importància de la neteja en aquests punts per a evitar inundacions en èpoques de pluja. Trenco ha atés les peticions dels veïns que han presenciat els treballs de desbrossament i ha transmés les seues peticions els operaris.

Finalment, cal recordar que llançar desaprofitaments en zones públiques implica sancions administratives. A més, el consistori compta amb el servei de recollida d'estris a domicili que funciona amb cita prèvia trucant al telèfon 964216134. D'altra banda, l'ecoparc municipal continua obert per al trasllat de deixalles, electrodomèstics, fustes, metalls i la resta de residus. La planta està oberta de 9.30 a 14 i de 16 a 19 hores de dilluns a dissabte i els diumenges opera de 9 a 14 hores.

Pujar